Kezdőlap Egyéb Hány játékos lehet egy játékban?

Hány játékos lehet egy játékban?

59
0
MEGOSZTÁS
Ismét egy fontos dologról írt ma Bashiok. Arról, hogy max hányan lehet játszani a játékot cooperatív módban. Ha mondjuk 30 játékos buffja érint és csak 5-10 szörny jön az elég kellemetlen lehet, és már nincs értelme a játéknak. Ezt fogja elemezni Bashiok 🙂

Bashiok bluepost…
MMO's are generally categorized as being able to support hundreds of thousands of simultaneous players in a persistent world.

While Battle.net can certainly support that many players at one time, the lack of a persistent world and restrictions on how many players can be within each “world” (game) would keep Diablo III from being categorized as an MMO.

One of the larger things to think about when balancing game sizes is that with mechanics that encourage players to stick together, only so many players can be doing these huge over-the-top type abilities without it turning into a visual mess.

We'll settle on a group size that allows for the most amount of players while still keeping the games fun, and sane.

A fenti szövegből kiderül, hogy szeretnék megvédeni a D3-at attól, hogy az MMORPG-k közé sorolják, viszont azt is el szeretnék érni, hogy a partyk mérete nagy legyen.

MEGOSZTÁS
Előző cikkBashiok Q&A
Következő cikkItem Binding és Trade