Kezdőlap Egyéb A Diablo III a trilógia vége?

A Diablo III a trilógia vége?

11
0
MEGOSZTÁS

Az MTV Multiplayernek adott interjújában Jay Wilson, a Diablo III vezető tervezője igen érdekes dolgokat mondott, amik akár egy “World of Diablo” szerű jövőbeli játékra is utalhatnak. (Nem félreérteni, nem a Diablo III-ról van szó).
Többek közt egy rövidebb áttekintést adott a Diablo I és II játékok céljairól, sztorijáról és újra elmondta amit már az első napokban is lehetett tudni, hogy Deckard Cain-en  kívül is megjelennek régi karakterek (értsd: személyek) az új játékban a Diablo világából. Most ezt bővebben is kifejtette:

[quote=Jay Wilson]Arra is próbáltunk többet figyelni, hogy visszahozzunk régi karaktereket. Ez leginkább a Diablo II-re vonatkozik. Mégis, a Diablo I volt az ami az egészet elindította és ott is volt rengeteg jó dolog mind a játékmenetben, mind a személyek között. Tehát lehet számítani szereplőkre a Diablo I-ből, még több NPC-re a Diablo II-ből és néhány könyvből is fel fognak tűnni emberek.

Még egy elég érdekes dolgot megemlített:

[quote=Jay Wilson]Habár a Diablo III befejezi ezt a triológiát, nem kell aggódni, a Diablo számára nem megy még le a függöny. A világgal nem végzünk, vannak még terveink, de ezt a sztorivonalat megpróbáljuk lezárni.

Az interjúról szóló cikk végén Tracey John némileg irónikusan megjegyzi:
Ugye nincs túl korán elkezdeni a Diablo IV grafikájáról panaszkodni?
(Utalva ezzel a véleményeket igen erősen megosztó, Diablo III grafikai stílusát megváltoztatni kívánó peticióra)

Forrás: MTV Multiplayer

MEGOSZTÁS
Előző cikkJay Wilson interjú
Következő cikkUreh megerősítve!