Kezdőlap Egyéb Warcryinterjú Ben Boos-al

Warcryinterjú Ben Boos-al

13
0
MEGOSZTÁS

A Warcry múlt héten meginterjúvolta Ben Boos-t, a Blizzard North egykori művészét. Ben közel 8 évet tölött a Blizzardnál és olyan játékok megalkotásában vett részt, mint pl. Diablo 2, LOD és a Diablo 3 korai szakasza. Ezután nem sokkal elhagyta a Blizzardot és megvalósította régi álmát,könyvet adott ki a kardokról, sok-sok illusztrációval és leírással. A könyv megírására a Diablo 1 karaktereinek grafikai atyjának, Michio Okamura-nak a búcsúajándéka ihlette, mely egy kard volt. A nagylekű ajándék segített átvészelni a Blizzard elhagyását követő időszakot, és inspiráló hatással volt, hogy régi álma valóra váljon. Ezenkívül a művész mesél még a Blizzard Northnál eltölött időkről, és a hitvallásáról.

[quote=Ben Boos]
WC: Could you please introduce yourself for the WarCry community?

Ben: Greetings! My name is Ben Boos. I'm an author and illustrator with a past in game development. I spent nearly 8 years in the trenches at Blizzard North during a fabulous time of that company's history. Then I took the adventure a step further: I leaped and pursued a crazy dream.

For the last several years I've been pouring my heart into the crafting of a book that I hope gamers will like. It's called SWORDS: An Artist's Devotion, published by Candlewick Press. My crazy dream has now come true; thoughts have turned into things, and now the book has released! I can't tell you what I'm going through. WooooHooo! It's a very scary, exciting time. So hello everyone! Sorry I'm freaking out; it's awesome to be here!

Forrás: