Kezdőlap Egyéb Szuper nyuszik és interface bakik

Szuper nyuszik és interface bakik

10
0
MEGOSZTÁS

Bakik bizony a Blizzard háza táján is előfordulnak, nézzünk ebből párat:

“Ladranas: The firebomb attack will annihilate anything, except the rabbit that it directly hit.  Haha, not trying to troll around, but if you look at the gameplay vid the WD targets a rabbit with the firebomb spell and it continues to sit there and eat grass haha.  I always knew critters were the most powerful part of any game! Will we be seeing an “Elixir of Critter Strength I ”?”

Ladranas érdekes dologra hívta fel a minap Bashiok figyelmét a battle.net fórumán, mely szerint:
A Firebomb mindent elpusztít egy bizonyos körön belül kivéve azt a kisnyuszit amit pont eltalál. Ha jól megnézitek a gameplay videót megfigyelhetitek, mikor a tisztáson a witch doki a tüzbombáit dobálgatja (mellesleg nagyon szép effekttel), akkor az egyik bombát pont egy arra legelésző nyúl fejére dobja, majd miután a tűz kialudt, a nyuszi továbbra is vígan rágicsálja a füvet. Ladranas szerint mindig is a critterek (apró állatkák) voltak minden játék legerősebb szereplői, továbbá szeretné tudni, hogy a Diablo 3-ban lesz-e “Elixir of Critter Strenght I”.

Bashiok bluepost…Heh, I think someone brought this up a long time ago and i replied to it then too. There was a bug in that build that caused critters to sometimes not be effected by direct damage. If you bombed them off to one side though they'd go flying. To put your mind at ease, bunnies will axplode!

Bashiok csak annyit mond, hogy a régi verzióban volt egy kis bug ami miatt a crittereknek nem ártottak a közvetlen sebzések.

Az új képekkel kapcsolatban is voltak szőrszálhasogató kérdések, melyeket Bashiok igyekezett megválaszolni pontról pontra:

    – Az új Fury rendszer mérője a képeken különbözik: Itt is a technika ördöge zavart be, a fury mérő mögötti grafikus felület bebugzott, és a képek közül egy a hiba elött kettő pedig a hiba feltünése után készült.
    – A képeken, a 6 ikon közül a party ikonja szürke volt: Erre csak annyi volt az indok hogy még nincsen készen.
    – A harmadik aprócska dolog pedig az arany számláló melletti apró ikonka, amely egy a régi és az új UI vegyüléséből jött létre és érdekesen mutattak egymás mellett.

Forrás: