Kezdőlap Egyéb Fake Diablo III Screenshot

Fake Diablo III Screenshot

30
0
MEGOSZTÁS

Pár nappal ezelőtt a Battle.net fórumán egy fórumozó közzétett egy olyan screenshotot, amit eddig nem láthattunk. Állítása szerint éppen DC++-on keresgélt, amikor talált egy felhasználót, akinek volt pár Diablo III-as anyag a gépén, többnyire csak képek. Ám a megosztásában szerepelt az alábbi, eddig még nemlátott képernyőkép:

fakeps.jpg

Állítása szerint, amint letöltötte a képet, a felhasználó lelépett a fájlmegosztóról, és azóta nem látta. Rákérdezett Bashioknál, mennyi esély van arra, hogy egy tesztelőbe futott bele.

Bashiok bluepost…
Lame photoshop is lame. Ok I take that back, it’s actually pretty creative, but it’s still a fake.

[quote=bashiok]
Haha I didn’t even notice the fps and build number. Good attention to detail. Revisions using “XX.XX” are usually only used for public releases (they omit specific build numbers which would be necessary for testing), but it was smart including something like that.

Kedvenc blueposterünk megjegyezte, hogy a kép csak egy ügyesen megoldott photoshop munka. A bal felső sarokban lévő fps és build számot csak később vette észre. Elmondása szerint azok a verziók, amiknek a buildje XX.XX, azok általában a nagyközönségnek kibocsájtott verziók. Megjegyzi, hogy okos ötlet volt a készítőtől berakni egy ilyesmi dolgot a képbe, amitől még valósághűebb lesz.

Forrás: