Kezdőlap Egyéb Kacagó csontvázak

Kacagó csontvázak

24
0
MEGOSZTÁS
Az egyik rajongó az alábbi videoban vette észre, hogy a gaz csontvázak, kik épp megölni készülnek a játékost Leoric király kíséretében, gúnyosan kacagnak (34. mp)

Mivel nem volt biztos benne, hogy jól hallotta, ezért megkérdezte Bashiok-t, hogy elképzelhető-e, hogy nevessenek az gaz ellfenfelek. Kedvenc blueposterünk készséggel válaszolt neki, melyben kifejtette, hogy a csontvázak igenis kacagnak és hogy nagyon élvezetesre sikerekedtek ezek az effektek. A miért-re azon kívül, hogy azért mert a tervezők úgy akarták, történeti igazolás is van Abd al-Hazirtól, a Diablo 3 krónikásától. Összefüggésben állhat a csontváz intelligenciája az őt létrehozó varázslat erejével és hatásával.

Bashiok bluepost…
From the writing of Abd al-Hazir:

“Furthermore, I have come to believe that a skeleton's intelligence is limited by the power and scope of the spell used in the creature's creation. Theoretically one could have a single astute skeleton servant or a rather dense army of a hundred for the same expenditure of magical energy. I am at a loss to explain the average skeleton's somewhat ludicrous mental predisposition, however. Perhaps the implausibility of its own existence makes the skeleton think it hilarious to hide in a barrel, cackling intermittently for some three hundred years until a victim happens by?”

http://us.blizzard.com/diablo3/world/bestiary/undead.xml

And yes, it's completely necessary and awesome that they laugh the way they do. We enjoy it intensely.

Interaktív környezet és mobok, azt hiszem ez egyre jobb lesz, remélem a boss speech-k is ilyen hangulatosak lesznek.

Forrás: