Kezdőlap Egyéb Salvaging, avagy hulladékhasznosítás

Salvaging, avagy hulladékhasznosítás

85
0
MEGOSZTÁS

Ahogy az előző hírekben is láthattuk, a Salvaging (kérek szép magyar fordításokat!) az a mechanizmus, amikor a szükségtelennek ítélt tárgyakat feláldozzuk, s belőlük nyersanyagokat nyerünk kézműveseink számára. Persze, a WoW-ban már egy ideje létezik a Disenchanting funkció, de lássuk be, kiváló ötlet volt ide is áthozni.
Maga a funkció nem csak ezt a célt szolgálja, de használatával nem kell folyton visszarohanni a városba, amikor a kicsinyre szabott inventorink megtelt: egyszerűen csak feláldozzuk a fölös cuccokat.
Jelen pillanatban 2 féle nyersanyag ismert:

  • Common Scraps
  • Subtle Essence

Ezek alacsony szintű nyersanyagok, alapvető training és crafting funkciókra megfelelnek. Van még 2 nyersanyag, amelyeknek csak a képe ismert (szerintem fa és valami “levágott-láb”-szerű cucc) de a nevük és funkciójuk egyelőre ismeretlen.

A felhasználásukat láthattuk a videóban. Az inventory jobb alsó sarkában látható ládát kinyitva tudjuk belepakolni a fölöslegesnek ítélt itemeket. Egyszerre 6 tárgy fér el benne, feláldozás után minden tárgy helyén megjelennek a kinyert nyersanyagok. Az eljárás picit a Horadric kockát idézi vissza. Az még nem ismert, hogy ugyanúgy, mint a kockában, tárolhatunk-e benne tárgyakat, hogy felszabadítsunk helyet az inventorinkban…