A Blizzard konzolfejlesztőket keres a Diablo 3-hoz

Professor J . Hírek 287

A Blizzard konzolfejlesztő szakembereket keres a Diablo 3 későbbi konzolra való megjelentetéséhez. Bashiok továbbá ismét elmondta, hogy először a játék PC-re és Mac-re fog kijönni csak utána fognak a konzolos verzióval foglalkozni.

As some of you may have seen over on the Diablo III home page, we’re currently exploring a Diablo-related concept for consoles. As we’ve said in the past, with proper care the gameplay could suit the console platform, and we’re interested in seeing what talent out there might be interested in contributing to such a project.

To further reiterate what’s posted on the home page: this is not an announcement of a console title. We are first and foremost developing Diablo III for Windows and Mac PCs, and we have no intention of allowing a console interpretation to delay or otherwise affect the release of the game. As always feel free to discuss this topic here, but please note that we don’t have any further details to share at this time.

If you or someone you know would be interested in joining the Diablo team, then head over to the job posts to check out the requirements and submit an application.

Íme pedig a 3 állás lehetőség, részleteket a linkre kattintva találhattok:

Forrás:

Comments (7)

 • avatar

  Boci

  |

  Még jó, hogy nem egyszerre akarják kihozni a PCs verzióval, ugyanis az több hónapos késést jelentene a Microsoft elfogadási procedúrája miatt.

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  Válasz Gordon_Ramsay #3 üzenetére:
  Sajnos igen a pénz beszél, de Bashiok már többször elmondta, hogy csak a PC/Mac kiadás után fognak hozzálátni a konzolos fejlesztéshez komolyabban.

  Reply

 • avatar

  Angier

  |

  Az a baj, hogy most ezt mondják, de aztán összeülnek kétszer-háromszor pár microfost-os arccal, akik meggyőzik őket némi dellával, hogy ugyan jelenjen már meg egyszerre xbox-ra és PC-re, vagy inkább csak xbox-ra, aztán csak nézünk majd ki a fejünkből… hiába mondják, hogy így meg úgy törzsközönség meg hogy ilyen meg olyan fontosak vagyunk nekik, VAN az a pénz, hogy lazán a pofánkba sz*rjanak, csak azért imádkozhatunk, hogy NE ajánlják fel nekik azt a bizonyos összeget, amiért s*gget csinálnak a szájukból. Manapság már mindenki szajha, mindenkit meg lehet venni. Még ha van is elég pénzük és mindenük megvan, akkor is még több és még több kell. Millióból egy ember olyan, hogy a “nincs az a pénz”-szöveget komolyan is gondolja.

  Reply

 • avatar

  Gordon_Ramsay

  |

  :) Megelőztél Prof, de igen a lényeget te is elmondtad.

  Reply

 • avatar

  Gordon_Ramsay

  |

  Nem hiszem Gyufa, hisz nézd meg a Diablo 1 példáját. PC-n ugyebár gond nélkül, mint a legtöbb hack’n’slash faszán játszható, a Playstation verzió, pedig elég sokban különbözik, és nem “folytak össze” verziók. PS-nél például a karakterlapot, az inventory-t, a skill táblázatot, ill. azt, h milyen skill-t szeretnél használni, mind-mind a menüből hozod elő, tehát játék megállít, és a Save-Options-Exit-en kívül oda van minden beömlesztve. Igaz így sokkal lassabb a menete, de elvileg jól tudták használni a játékosok (én nem próbáltam, mert törzsgyökeres PC-s vagyok).
  Félreértés ne essék, nem örülök, h jön egy konzol verzió és nem azért, mert “fúúúj rohadt konzol, dögölj meg”, de azért igazán maradhatott volna PC Exclusive, ami az én bajom, h szerintem (ugyan azt mondják nem) igenis el fogja nyújtani a PC-s verzió megjelenését.
  Illetve, h egy kicsit off-oljak, azért is maradhatott volna Only PC, mert a 360-on is van egy rakat játék amit ígértek PC-re, de aztán mégsem, én pedig tűkön ülve vártam rájuk, néhány pl.: Dante’s Inferno, Alan Wake. Ez csak 2 pedig jó hosszasan lehetne sorolni, és a rohad Microsoft Konzolrészleg ebből is hasznot húz majd.
  Sajnos ez van, pénz beszél… a többit tudjátok.

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  Válasz gyufa #1 üzenetére:
  Előbb úgyis PC-re jön ki. Amúgy meg Diablo sosem a bonyolult irányításáról volt híres, lsd. pl. Diablo 1 PS 1-re.Nem játszottam konzolon vele, csak PC-n.Lényeg a lényeg, a konzolosok is fellélegezhetnek, nekik is lesz D3 majd.

  Reply

 • avatar

  gyufa

  |

  Konzollal csak az a baj hogy billentyűzet + egér, illetve a konzolos kontroller közt elég nagy a különbség és emiatt bekorlátozzák a pc-s játék irányítását is. De mind1, nem bosszankodok ezen többet, úgyis lerágott csont már ez a téma. Következő hír majd az lesz hogy kijön wii -re is >; )

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.