Kezdőlap Egyéb Hírezőket keresünk

Hírezőket keresünk

23
0
MEGOSZTÁS

Hamarosan úgy néz ki, én is belépek a “jómunkás” emberek táborába, így kevesebb időm lesz foglalkozni az oldallal, ezért a Diablo3.hu csapata 2, azaz kettő fő hírezőt keres, hosszú távú munkakapcsolatra. Pályázati feltételek:

  • Korhatár: 18 év felett
  • Megfelelő angol tudás
  • Legyen csapatjátékos, tudjon másokkal együtt dolgozni és kommunikálni
  • Kulturált és értelmes hozzáállás ill. viselkedés
  • Legyen aktív

A jelentkezők rövid bemutatkozó levelüket (magukról röviden, mikor ismerkedett meg az oldallal, ill. a Blizzard-játékokkal, mi célból jelentkezik stb.) és az esetleges referenciákat, ha már más weboldalon, blogon is publikáltak, 2011.február 27. , vasárnap este 8 óráig küldhetik el a profj@diablo3.hu e-mail címre. Eredményhirdetés: 2011. március 2, szerda, az esti órákban.

A szerencsések először próbaidőn vesznek részt, mely időtartama egy hónap. Ezen időtartam alatt legalább 2-3 cikket publikálniuk kell, ami még “uborkaszezonban” is megoldható. Természetesen publikálás előtt átnézem, hogy mit hozott össze az újonc. Amennyiben sikeresen vették az akadályokat, az egy hónap próbaidő után teljes jogú taggá válnak, valamint kapnak diablo3.hu- s e-mail címet, ill. felkerülnek a Diablo3.hu levelező listájára is.

Sok szerencsét kívánok minden jelentkezőnek!