Kezdőlap OFF Darkspore

[OFF] Darkspore

15
0
MEGOSZTÁS

Az EA Games kiadó és a Maxis játékfejlesztő cég gondozásában újabb kalandokra tehetünk majd szert készülő Akció-RPG (hack n’ slash) játékukban, a Spore világában. A Darkspore egy sci-fi univerzumban játszódik, melyben saját testreszabott lényeinkkel szállhatunk harcba a gonosz ill. egymás ellen is. A játék zárt béta fázisba ért, béta kulcsot pedig a http://gamespot.com oldalra regisztrálva, majd erre az oldalra ellátogatva szerezhettek magatoknak. Miután megvan a kulcs, a http://beta.darkspore.com oldalon hozzatok létre magatoknak egy felhasználói fiókot vagy jelentkezzetek be egy már meglévő EA Games-es accounttal.

A kódot beírva máris eljuttok a kliens letöltéséhez, mely kb. 150MB terjedelmű, ami később egy kb. 2+GB-os updateléssel fog kezdeni. Ezek után csak annyi a dolgotok, hogy figyelemmel követitek, mikor lesz Beta Event, ugyan is a szerverek nem 24/7 online-ok, hanem csak bizonyos időközönként, aminek a legközelebbi időpontját a játék Launchere egy visszaszámlálóval jelez is nekünk.

A legközelebbi béta event ma (péntek) este 9 órakor lesz. Kalandra fel hát!

A játék végleges megjelenési dátuma március 29-ére van kitűzve.

A hír címébe pedig azért nem írtam a béta szót, mert senkinek sem akartam a pulzusát 200-ra felvinni még véletlenül se :D.