20 éves a Blizzard Retro videó

Professor J . Hírek, Videó 365

A Blizzard 20 éves évfordulója alkalmából feltette első hosszabb videóját (48 perc) a cég történetéről, a játékokról és fejlesztőkről.

Forrás:

Comments (9)

 • avatar

  Chrose

  |

  Jó az a hammerfallos póló :D

  Reply

 • avatar

  SporadicPrion

  |

  Aki elhagyta a Blizzt és elment BNorth csapatban, életük legrosszabb döntését hozták meg. Mindenki tudja ezt. Nem hiszem hogy sokat vissza fogadtak volna ezután.
  Akik meg otthagyták mindig ugyanazzal próbálkoznak H’&S’ ,és kész.Meg is látszik, mindig meg próbálnak valami fantasztikus dolgot csinálni és mindig bele buknak.Ha siker is lesz fél év után senkit nem érdekel.Thorchlight jó volt 3 napig,és aztán?

  Reply

 • avatar

  Nomad

  |

  Legalább a D3ról rakott volna fel!

  Reply

  • avatar

   Professor J

   |

   Mondtam már, attól hogy türelmetlenkedsz, nem fognak több videót kitenni, vagy több információt elárulni a játékról.

   Reply

  • avatar

   Thomka

   |

   Nem fognak ^^. Ugyan is a diablot eredetileg a később kivált blizzard north készítette. A diablo 2 őt egészében ők készítették és a túl nagy siker csípte a szemüket (blizzard) azért mert addigi minden játékukat lenyomta egyszerre ^^. Ennek a következménye az volt hogy” ti jobbat csináltatok kisebből nem teccik tönkre teszünk titeket” . Ennek a következménye az volt hogy blizz north elbukott és erővel elvették tőlük a diablo 3 projektjét melyet azonnal jegelték nehogy túl nyúljon rajtuk ^^. És most ott tartunk hogy jelenleg 2007 alap dizájnhoz 2009 motorral 2010 külsőt kapva várjuk az amugy több mint 10 éves projekt végeredményét. Ui: Tehát még saját diablójuk nincs magyarán ^^

   Reply

   • avatar

    Ashmagir

    |

    Ez valahol ott sántít egy kicsit, hogy akkor Bill Rooper és csapata a Blizzard-ból kiválás után is sikert sikerre kellett volna halmozzon, azonban ezzel szemben nagyon nem ez történt.

    Reply

    • avatar

     Thomka

     |

     Hadd válaszoljak erre kérlek. Ahol te sántítást látsz ott az történt hogy a helyzetől adódóan nem volt több idejük és lehetőségük. Ugye ugyan úgy kellet míg teljesen kinem váltak dolgozniuk a blizznek (0-24) és emelett csinálgatták a saját dolgaikat (db2) Miután a db2 sajátként dobták piacra kegyetlenül szétmorzsolták és ellehetetlenítették őket bár ezt nem értem hogy neked miért nem következett abból logikusan hogy megszünt a blizz north. A szomorú hogy szerntem máig ami blizzard név alatt fut bárhol a világon ismerik a diablo 2 őt. Mmo ból annyi van és jobb hogy az nem igaz. De ez az egy (db2) egyedi és kivételt képző…. Szerintem

     Reply

     • avatar

      Ashmagir

      |

      [i]”kegyetlenül szétmorzsolták és ellehetetlenítették őket bár ezt nem értem hogy neked miért nem következett abból logikusan hogy megszünt a blizz north.”[/i]

      Lehet csak én érzem kicsit így, de enyhén sajátos a hangvétele az üzenetednek, de…

      Akkor írom így, félreértések elkerülése végett: Miután a Blizzard North megszűnt, és a világon a múltjukon kívül semmi közük nem volt már a Blizzard-hoz az ottani tagoknak; ha akkora géniuszok, a HnS pápái, akkor hogy-hogy nem tudtak összeütni normális épkézláb HnS-t azóta sem? Vagy a Blizzard keze mindenhova elér?
      A Flagship Studio-t a maga Hellgate: London-jával szerintem nem kell bemutatni, vagy a Runic Games-t a Torchlight-tal. Csinálhattak volna mérföldekkel jobb játékot (a saját cégükben), hisz a tapasztalatuk megvan hozzá, mégsem tették.

      Emlékeim szerint a Diablo 1 elkészülte után, de még a Diablo 2 előtt is jó páran kiléptek a Blizzard-tól, és azok, akik akkor így tettek, megalapították (ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy szimplán volt Blizz-sek alapították) az ArenaNet-t és összehoztak egy olyan játékot, mint a Guild Wars. Tudom, hogy nem HnS, de minőségileg eléggé korrekt játék.

      Most azon moralizálni, hogy a Diablo egykori kiötlői már nem dolgoznak a Blizzard-nál és így a Diablo 3 fejlesztésében sem vesznek részt…
      Ahogy így elnéztük a korábbi hírekben látható egykori Diablo 3-s képeket, ha az volt az elképzelésük (a már nem létező BNorth-nak), amit ott láthattunk, hát tudod (persze az ízlésről vitatkozni baromság) én annyira nem bánom, hogy az nem valósult meg.

      Reply

   • avatar

    xRand0mH3rox

    |

    Ha jól tudom a Blizzard North csapat is széttöredezett a kiválás után, talán az egység hiánya a magyarázat arra, hogy miért nem volt képes egy jó kis H’nS játékból Diablói magaslatokba emelkedni. Ha jól tudom néhány nagy koponya a Hellgate Londonon kezdett utána dolgozni, de a régi BN csapat már a múlt minden esetre.
    Én nem várom a D3-tól hogy a D2 nyomdokaiba lépjen, sokkal inkább remélem, hogy egy komplexebb és csapatjáték orientáltabb dolog fog belőle kisülni. Amíg élek remélek… :D

    Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.