Kezdőlap Hírek Facebook jutalom 700k és egy kis botrány

Facebook jutalom 700k és egy kis botrány

11
0
MEGOSZTÁS

Megérkeztek a 700 ezer lájk-ra az új képek. Az első egy Tomb Viper, a Monk gameplay videóban láthattuk felbukkanni. Újra megnéztem a videót, mert nem emlékeztem ilyen teremtésre, de valóban benne van 7:50-nél.

A második kép pedig egy hd print screen, az egyik aréna csatát ábrázolja. A csapat felállások Barbár-Wizard vs. Barbár-Withch Doktor. A két baba kergeti a célpontját a wiza épp menekül, a doki pedig szórja a népet tűzbombákkal. Eddig nekem ez a kedvenc spellem, nagyon jól néz ki a robbanása.

És íme a botrány:

Egyes embereknek feltűnt, hogy túl rendszeresen érkeznek a képek. A pontos dátumok: Feb. 9. Feb. 15. Feb. 22. Márc. 3. Márc. 11. és Márc. 17. A lájkok pedig mindig 25k körül mozogtak hétről-hétre. Ez alapján bukkant fel a gyanú, hogy a Facebook-os Diablo 3 oldalt “likejack”-elték. Ez annyit tesz, hogy a felhasználó nincs tudatában annak, hogy lájkolt egy oldalt. A csalók egyszerűen álcázzák a linket és amikor klikkelsz nem arra megy a lájk amire te gondolod. A vírus lehetősége se kizárt, viszont még nem bizonyított. A Facebook tud a hibáról és dolgoznak a javításon. Én személy szerint nem gyanakszom a Blizzard-ra, bár egy tisztázó nyilatkozat nem ártana a hivatalos fórumon. Minden bizonnyal pár túlbuzgó rajongó akik nem bírnak várni és ilyen alattomos módszert használtak arra, hogy meglegyen a heti adagjuk. Szerintetek?

Forrás: