Emlékeztető: Hamarosan kaphatók a Blizzcon 2011 jegyek

Professor J . Hírek 244

A Blizzard emlékezeti a rajongókat, hogy hamarosan kaphatók lesznek a Blizzcon 2011-re a jegyek. A ticketek 2011. május 21.-én közép-európai idő szerint hajnal 2-től ill. 25-én szintén (CET) de. 11 órától lesznek online megvásárolhatóak a Blizzcon főoldalán ill. a Blizzstore-ban. Ezenkívül ismét részt lehet venni egy jótékonysági vacsorán 500 dollárért. Akik nem tehetik meg, hogy kiutazzanak. vagy résztvegyenek a vacsoraesten, azok többcsatornás online streamen is megtekinthetik a Blizzcon eseményeit ca. 40 dollárért (mai árfolyamon 7480 HUF). További részletek a Blizzcon hivatalos oldalán várhatóak majd. Esetleg tervezi valaki közületek, hogy kimegy idén a Blizzconra?

If you’re interested in attending this year’s BlizzCon in Anaheim, California, the first batch of tickets goes on sale this Saturday, May 21 at 10 a.m. PT through the online Blizzard Store. If you can’t be online at that time or if tickets sell out before you have a chance to snag some, don’t worry—you’ll have more opportunities to attend. A second batch of tickets will be going on sale Wednesday, May 25 at 7 p.m. PT, and tickets to a special pre-BlizzCon charity dinner to benefit Children’s Hospital of Orange County will be going on sale Saturday, May 28 at 10 a.m. PT.

Forrás:

Comments (5)

 • avatar

  Styk

  |

  [reply]@CooLMaSTeR (#4):[/reply]

  Sajnos a Blizz vérszemet kapott amikor ennyire megszedték magukat a WoWal és sajnos még több zsetont próbál kikaparászni a rajongókból ezért minden marhaságért fizetni kell. Ami valahol érthető valahol meg idegesítő ez van… Én bízom a Profban és várom hogy mindenről tájékoztasson :D

  Reply

 • avatar

  CooLMaSTeR

  |

  [reply]@Professor J (#3):[/reply]

  Gondolom streamből sem a hivatalos, legalábbis 40 dollárt egy streamért (miközben a Diablo 3 alapára is valószinűleg a szokásos 60 dollár lesz, azaz a stream árának másfélszerese ..) max. a hülye vagy a baromi gazdag ad ki. Igazán lehetne annyi emberség bennük, hogy fellőnének egy ingyenes LQ 640*480-as streamet, a fizetős megoldás meg mehetne HD-ban. Aki megtehette eddig fizetett érte, a nagy többség (aki ugyanakkor Blizzard fan és rengeteg játékukat megveszi, de ennyire azért nem áll jól hogy 40 dollárt fizessen egy streamért) meg legalább nem érezné “kirekesztettnek” magát az anyagi lehetősége miatt, és nem az illegális re-streameket keresné. Merthogy a diablo3.hu látogatóinak 99,9%-a re-streameket fog nézni, és még nagyon sok ember lesz igy ezzel nálunk tehetősebb országokból is, az tuti.

  Reply

 • avatar

  Styk

  |

  Bárcsak… Ti még mindig nem vagytok Offical Web Site hogy kapnátok jegyet. És beszámolnátok nekünk élőben vagy ha esetleg nem tud valaki kimenni elvinnétek engem ? De ha esetleg ez nem működik akkor van olyan aki kimegy??? Előre érdekelne a fénykép albuma ! :D

  Reply

  • avatar

   Vikarius

   |

   szegény gyerek “utángyártott” stream-et figyel :)

   Reply

  • avatar

   Professor J

   |

   Ha kapnánk is tegyük fel Blizzcon-jegyet, akkor is a repjegy+szállás+amit vesz az ember legalább 300-400 ezer forintra rúg, szóval egyelőre marad a stream.

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.