Facebook 950k képek

Professor J . Hírek 638

Lassan közeledik az 1 millió facebook rajongóhoz a Diablo FB oldala, már kevesebb, mint 50 ezer fan hiányzik. Ezúttal 1 screenshotot és 4 artworkot kaptunk ajándékba, azonban nem is koptatom tovább a billentyűzetet következzenek a képek.


Spectral Warrior

Female Barb Heavy ArmorMale Barb ConceptsCavesFB 950k 1


Forrás:

Comments (22)

 • avatar

  Vikarius

  |

  [reply]@FanTom (#21):[/reply]a melegfelvonuláson talán nem néznének ki avval együtt :D

  Reply

 • avatar

  FanTom

  |

  [reply]@Vikarius (#20):[/reply]Dió témában legutóbb a DH artwork volt bent, most épp a Weeds egyik háttere, de ez itt off. Pár napra lehet betenném a szívárványharcos kis lovat is :D

  Valld be, hogy te hatalmas zászlót készítenél belőle és azzal sétálnál :D

  Reply

 • avatar

  Vikarius

  |

  [reply]@FanTom (#18):[/reply]mintha nem raknád be asztalon háttérnek :D

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Régebben SRO-ztam és eltudnék képzelni event-eket ahol hasznos kis cuccokat lehetne szerezni. Úgy képzelném el, h pl 2 5 fős csapat egymásnak esik és x idő alatt a többet ölő csapat kapna mondjuk vmi látványos de nem erős dolgot. Igazából sok mindent kilehetne belőle hozni. Biztos vagyok benne, h kipróbálom majd a pvp-t, persze elötte feltápolok egy jó kis monk-ot. Zászlórablás is bejönne. Lehet, h hülyeség de színesítené a játékot.

  Reply

 • avatar

  FanTom

  |

  1 millió F.B. rajongónál megkapjuk a szivárványos póni HD minőségű artworkjét :D

  Reply

 • avatar

  CooLMaSTeR

  |

  [reply]@Radoxx (#15):[/reply]A PvP egyáltalán nem elsődleges szempont a Diablo 3-ban, ez tuti, linkelhetnéd az ellenkezőjét, hogy mióta lett ez az elsődleges prioritás, mert ez igy csak légből kapott szövegelés.

  http://diablo3.hu/2010/10/28/christian-lichtner-es-jason-bender-a-pvp-rol/#more-1688

  Tessék, itt van a PvP másodlagos szerepéről a PvE mellett, fejlesztői post. Most kiváncsi vagyok a te forrásaidra, sorold az überdurva PvP centrikus játékfejlesztésről szóló nyilatkozatokat. Már alig várom a linkrengeteget.

  http://diablo3.hu/2011/03/15/blue-post-a-pvp-es-pve-balanszrol/#more-2824

  Másrészt egy kompetitiv játéknál az abszolút minimum, hogy a balance teljesen a játékmodra szabott. A Diablo 3-ban PvE-re balanceolnak, és a CC képességek kivételével minden ugyanúgy fok működni PvP-ben is. Lényegében a CC-k is, merthogy az időtartamuk meg fog egyezni azzal, mintha a unique/champion/boss monsterek ellen alkalmaznád, nyilván játékosok ellen is ez a jó megoldás. Ergo te várhatod itt a kompetitiv játékmessiásodat, de aztán lehet nagy pofáraesés lesz belőle, mert a PvE élvezi az elsődleges prioritást minden szempontból. (Aztán jön majd a sok QQ, hogy k*csög Blizzard nem balanceol, iszonyat OP ez meg az a build, pedig tisztában kellene lenni vele, hogy a PvP csak egy “bónusz”.)

  http://diablo3.hu/2010/10/31/pvp-riport-a-warcry-jovoltabol/

  További info, idézek belőle:

  “A Diablo 3 Aréna rendszere nagyban fog különbözni, a WoW-étól, hisz nem terveznek belőle e-sportot”

  Most akkor miről beszélünk, hm?

  ————————
  “Az összesorsolási elvekről, illetve – mivel úgy tűnik erről a részről nem olvastál el minden elérhető információt – kcisit részletesebben a pvp ma is ismerhető részleteiről:
  – Kompetitív alapú lesz, ahol az egyes játékosokat/csapatokat a tényleges erősségük alapján sorsolják össze egymással. Ennek megvalósítása a Wow-hoz hasonlóan fog történni, azaz mindenkinek lesz egy egyéni rang/pont értéke, ami meghatározza, hogy kikkel találkozhatsz ah arcok során.”

  Elolvastam minden információt veled ellentétben és összesen annyit lehet tudni eddig, hogy a matchmakingedet a win/loss arányon át fogja számolni egyéni progressel. Na ez pedig bőven nem megfelelő egy kompetitiv játékhoz, mert ahhoz, hogy igazságos legyen minden egyes tárgyhoz hozzá kell rendelni egy értéket, mert ennyi erővel ismerőstöl kapsz egy olyan felszerelést, ami sokkal magasabb szintet képvisel mint az addigi cuccod, de a ladder azonnal nem fog különbséget tenni a régi és az új “éned” között, ergo kapod az addigi szintednek megfelelő ellenfeleket. Mondhatom biztos nagy élmény lesz, mikor bedob egy szerencsétlennek egy olyan ellenfelet a rendszer, aki szénné gyalázza, és ő nem fogja tudni hogy ezelőtt a meccs előtt pakolták tele az enemyt minden földi jóval. Tuti, hogy a rendszert fogja fikázni és hogy igazságos legyen ezért kellene a cuccokat is “beárazni”.

  “Lesz jutalom, méghozzá többféle is. Tényleges erősítést jelentő tárgyjutalom valóban nem lesz, de lesz rengeteg elérhető achievements és mellette úgynevezett presztízs jutalmak is lesznek. Ez utóbbi kategóriáról még semmilyen információt nem árultak el. Természetesen ezek mellett az egyes pvp kategóriák rangsorában elfoglalt helyezés is komoly jutalom lesz ”

  Mi ez a blőd szöveg? Egyrészt azt ismételed meg, amit én irtam, hogy az össz. jutalom a fülek, acsik meg a helyezés lesz. A Blizzard is ezt nyilatkozta, hogy nem terveznek tényleges jutalmat a PvP-ért. Leirom, hogy nem lesz jutalom, csak ez a pár dolog, erre te visszavágsz mint egy óvodás, hogy “de lesz, méghozzá többféle is” és felsorolod ugyanazt a 2-3 dolgot. Most komolyan neked az a jutalom, hogy lesz egy ladder ahol megnézheted a helyezésedet, meg kapsz érte pár acsit?

  A fentebbi linkből ( http://diablo3.hu/2010/10/28/christian-lichtner-es-jason-bender-a-pvp-rol/ )ajánlom még neked ezt a részt:

  “A PvP lényege a Diablo 3-ban a móka és szórakozás lesz, nem lesznek tárgyjutalmak, hogy a PvM játékos ne legyen kényszerítve arra, ha jobb tárgyjutalmak miatt a PvP-t kellene erőltetnie.Továbbá (mint az közismert-a szerk.) a Diablo lényege a PvM egyedül vagy barátokkal.”

  Most kiváncsi vagyok a te hivatalos információidra, amikkel gyökeresen megcáfolod ezeket a TÉNYEKET, és a saját humbugodat támasztod alá.

  Reply

 • avatar

  xRand0mH3rox

  |

  [author]gyufa (#12):[/author][quote]@Orpheus (#7): Szerintem ilyen forgószelet a barbár szaladós képessége hagy hátra.
  Ezen a videón látszik ilyen több alkalommal is.
  http://www.youtube.com/watch?v=HwrfKzMN-hY/quote

  Ott a pont! :)
  A Sprint az (Tier 4).

  Reply

 • avatar

  Radoxx

  |

  [reply]@CooLMaSTeR (#1):[/reply]Nem csak hogy valószínű, hanem biztos, hogy kompetitív formában lesz megvalósítva a pvp a játékban, ezt korábbi interjúkban többször is elmondták a Blizzard részéről.
  E-sporttá az előzetes nyilatkozataik alapján valóban nem kívánják fejleszteni, de ebben az esetben meg tudni kell azt, hogy a Wow-nál sem annak készült anno az aréna, hogy végül miért lett mégis az? Mert volt rá igény. Az üzlet világában mindent az igények, illetve az azok kielégítésére tett kísérletek határoznak meg.
  Szerintem ők maguk is erre a részre – pontosabban a majdani elfogadottságára – kíváncsiak a leginkább és ha csak kicsi esély is mutatkozik a sikerességére, akkor azonnal jön a teljes “irányváltás” és az egyik legfőbb prioritássá lép elő ennek a részterületnek a fejlesztése és akár végső soron még e-sporttá is válhat. Az pedig, hogy a Wow-ban is van aréna, nem jelent kizáró okot, hiszen itt a játék egészen eltérő jellege miatt a pvp maga is teljesen más élményt fog jelenteni.

  Az összesorsolási elvekről, illetve – mivel úgy tűnik erről a részről nem olvastál el minden elérhető információt – kcisit részletesebben a pvp ma is ismerhető részleteiről:
  – Kompetitív alapú lesz, ahol az egyes játékosokat/csapatokat a tényleges erősségük alapján sorsolják össze egymással. Ennek megvalósítása a Wow-hoz hasonlóan fog történni, azaz mindenkinek lesz egy egyéni rang/pont értéke, ami meghatározza, hogy kikkel találkozhatsz ah arcok során.

  – Lesz jutalom, méghozzá többféle is. Tényleges erősítést jelentő tárgyjutalom valóban nem lesz, de lesz rengeteg elérhető achievements és mellette úgynevezett presztízs jutalmak is lesznek. Ez utóbbi kategóriáról még semmilyen információt nem árultak el. Természetesen ezek mellett az egyes pvp kategóriák rangsorában elfoglalt helyezés is komoly jutalom lesz :)

  A pve kapcsán pedig: az a baj, hogy sokan még mindig a 2000es évekbeli Diablo hangulatot szeretnék visszakapni egy az egyben, pedig ez ma már nem biztos, hogy ugyanolyan jól működne, mint akkori. Akkoriban a pve “kihívás” netovábbja a ladderek rangsorában való gyors előrejutás volt, magyarán pusztán sok időre (és jó ülőidegekre” :D ) volt szükség akkoriban. Ezzel ma már nem igazán tudna hosszú távon sikeres maradni a játék, mert ez egyszerűen unalmas és nem is jelent tényleges kihívást. Lehetséges-e pve téren igazán komolyan változtatni és valami egészen újat behozni a játékba, ami tényleg kihívést jelentene? Lehet, a kérdés csupán az, hogy a Blizzard mennyire mer újítani?

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@monzi (#3):[/reply]Az is ki lesz téve türelem rózsát terem.

  Reply

 • avatar

  monzi

  |

  Ez ok,de miért nincs itt a rúna szavak,hogy hogy működnek? pl:
  Runestone Preview – Barbarian Whirlwind [HD]

  Reply

 • avatar

  gyufa

  |

  [reply]@Orpheus (#7):[/reply]Szerintem ilyen forgószelet a barbár szaladós képessége hagy hátra.

  Ezen a videón látszik ilyen több alkalommal is.
  http://www.youtube.com/watch?v=HwrfKzMN-hY

  Reply

 • avatar

  CooLMaSTeR

  |

  [reply]@Radoxx (#9):[/reply]Először is nem valószinű, hogy a Blizzard kompetitiv formában akarja megoldani a PvP-t, sőt nagy valószinűséggel nem is szándékoznak e-sport szintre fejleszteni. Többször elhangzott már, hogy a balance csak és kizárólag PvE-re lesz finomitva, nem lesz külön PvP és PvE “verzió”. Semmiféle PvP jutalom nem lesz, se tárgy se XP se egyéb, valószinűleg lesz egy PvP ladder aztán szevasz (na meg a legyőzött ellenfelek fülét lehet megkapni meg pár achivementet). Továbbá jelen állás szerint a multiplayer karaktered egy az egyben lesz használható PvP-re, magyarul elengedhetetlen lesz az MFezés és a PvE részen való feltuningolás, mert a legjobb PvPsek biztosan fullos cuccokban lesznek. Ez felveti azt a kérdést is, hogy mi alapján fogja összesorsolni a PvP ladder az embereket, mivel 60 és 60 szint között a felszerelések alapján már önmagában iszonyatos erőkülönbség lehet.

  Ellenben PvE-re is terveznek valamilyen end gamet (bár semmi konkrétumot nem tudtak még mindig kinyögni róla, csak annyit, hogy biztosan lesz és komolyan dolgoznak rajta), és Über Tristramnál összetettebb és tartalmasabb dolgot szándékoznak csinálni. Egy sok szintes folyamatos démon horda hullámot például el tudnék képzelni, sőt akár egy igazán high level mini-actet, ahol a Hell fokozat végigvitele (runok nélkül is meglesz a 60. level egy normal-nightmare-hell végigtolás után) illetve kulcsok vagy akármi ősszegyűjtése után lehetne csak eljutni ill akármi egyéb követelmény lehet.

  Személy szerint engem a PvP totál hidegen hagy, nem hiszem, hogy ki fogom egyáltalán probálni. Információkat összeszedem róla meg videón megnézem milyen is lett, de igazából a PvE end game ami felvillanyoz. Ráadásul mivel a PvP semmilyen előnnyel nem jár és Blizzard szerint nem a lényegi része lesz a játéknak, ezért jelenlegi infók tükrében szvsz csak egy kisebbség fog játszani vele, és a PvE end game lesz az igazi fokmérő. Másrészt a WOW e-sport ugye PvP, felesleges neki házon belül konkurenciát csinálni.

  Reply

 • avatar

  Vikarius

  |

  [reply]@Orpheus (#7):[/reply]igen

  Reply

 • avatar

  Radoxx

  |

  [reply]@ibra (#5):[/reply]Alig várom! :)
  Nem csak hogy kipróbálom, hanem valószínűleg – ha valóban kellően kompetitív formában fogják megvalósítani és erre minden esély megvan – ez lesz a kedvenc részem az egész játékban. A PVM (vagy pve, mindegy) hosszú távon unalmas és nem is jelent igazi kihívást, ellentétben a valódi játékosok által irányított hősök porba alázásával :)
  Főleg, hogy ez itt már csapatos formában fog történni.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@ibra (#5):[/reply]Én is csak kipróbálni fogom, nem hiszem, hogy le fog kötni, vagy különösebben tetszene.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  Female Barbár elég tetszetős, a screenshoton a forgószelek is bejönnek, ezt (forgószél) a wizard idézte?

  Reply

 • avatar

  VampireLord

  |

  [reply]@ibra (#5):[/reply]Kipróbálni szerintem mindenki kipróbálja :) Én a magam részéről biztos, hogy a PVE-re fogok koncentrálni

  Reply

 • avatar

  ibra

  |

  Képről jutott eszembe, de már régebben meg akartam kérdezni hogy ti terveztek komolyabban PvP-zni? Vagy egyáltalán kipróbálni?

  Reply

 • avatar

  Nomad

  |

  Jól megvan csinálva, hogy a női barbárnak a sisakján inkább felfele áll a szarv és nem oldalra. De hát kell is egy kis különbség. Csak attól félek, hogy nem lesz sok/mind ilyen fajta sisak. De nb. :D

  Reply

 • avatar

  Huskotabagó

  |

  Nem találom a spectral warriort fent az FB-n. Az utsó feltöltés a Skeleton king, ha jól látom!?

  Reply

 • avatar

  Nob

  |

  Már nagyon közel járunk :)

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  1M-nál jöhetne a béta.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.