Kezdőlap Hírek Grab Bag #3

Grab Bag #3

23
0
MEGOSZTÁS

Eget rengető hírek híján továbbra is a felszerelésekről lesz szó.

Tudtátok, hogy ..

  • Nem lesz life/mana leech a Diablo 3-ban? A készítők, a blokkoláson és a sorcerer teleporton kívül ezt érezték a leginkább élményromboló mechanikának, így a “Life after each kill” tulajdonsággal helyettesítették. A kettő közötti különbség, hogy míg az előbbi ütésenként, az utóbbi megölt szörnyenként ad manát/életerőt. Hogy mennyire lesz hasznos a képesség az még kérdéses, de a kékek azt mondják, hogy életmentő tud lenni nagyobb harcok alatt (hiszen úgyis tömegével hullanak majd a mobok).
  • a Diablo 2-es felszereléseken kívül alkarvédő (Bracer) , vállvédő (shoulders) és gatya (pants)  is lesz a Diablo 3-ban? Az inventory 2010-es változatáról ezt a képet nézhetitek meg.
  • nem lesznek exceptionel és elit tárgyak a játékban? A magyarázat egyszerű: annyi különböző tiernyi felszerelés lesz, hogy nincs szükség a normal itemek nightmarebe vagy hellbe történő “megduplázására”. Minden nehézségi fokozatnak meglesznek a hozzá tartozó itemjei, mind statokban mind kinézetben.
  • a health globek (azokat remélem ismeritek) mindenkit gyógyítanak a közelükben, nem csak azt aki felveszi őket? Az arénákban a globek fix helyeken és fix időközönként jelennek meg, így ezekben a PvP harcokban döntő lesz a helyezkedés és az időzítés, mivel itt az orbok 40% hp-t gyógyítanak.
  • a az item setek nem egy külön tárgytípust kapnak, hanem minden fajta tárgyból találhatunk seteket is? A játék jelenlegi állapotában szintezés közben leginkább craftolt setekkel fogunk találkozni, az endgame-ben pedig unique (Diablo 3-as megnevezés szerint legendary) tárgyakból lesz jó pár set item is.
  • a socetes tárgyak inkább affixként fognak viselkedni, mint a fejlesztők által előre eldöntött, statikus tulajdonságokként.

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkEgy kis fun
Következő cikkGrab Bag #4