Kezdőlap Hírek Grab Bag #12 (avagy mesék a kriptából 1.)

Grab Bag #12 (avagy mesék a kriptából 1.)

25
0
MEGOSZTÁS

Ma a Diablo 3 kriptáinak mélyére ereszkedünk, hogy a játékban fellelhető élőhalattakat vegyük górcső alá.

A következő rész nem a mechanikával, hanem a játék által nyújtott tartalommal foglalkozik. Aki ezt spoilernek ítéli, inkább ne olvasson tovább!

  • Kezdjük a legegyszerűbbekkel, a Zombikkal. Pontosan olyanok, mint ahogy azt egy vérbeli  fantasy rajongó elképzeli: halottak reanimált, vérre és húsra éhező testei. Lassúak, esetlenek és gyengék. Léteznek persze nagyobb szintű zombik is, de a legegyszerűbb fajta könnyű préda kezdő kalandozók számára.
  • A következő típusa a az élőhalottaknak a Walking Corpse (járkáló tetem). Ők nagyobbak és testesebbek mint bomladozó kollégáik, de ugyanolyan lassan és esetlenül mozognak. A játékoshoz közel érve viszont igen kellemetlen meglepetéseket képes okozni súlyos csapásaival. A Walking Corpse, ha a kalandozó nem végzi ki elég körültekintően, csak kettészakad és a felsőtest tovább kúszik a játékos felé. Ilyenkor gyakorlatilag egy új, teljes életerővel rendelkező szörny kerül a játékba, a Crawling Torso (kúszó felsőtest).
  • A Crawling Torso neve senkit sem fog zavarba ejteni, ugyanis tökéletesen lefedi a szörny küllemét és viselkedését.  Képességei ugyan nincsenek, de ha nagy nehezen képes hőseink közelébe küzdeni magát, erős ütéseivel keseríti meg annak dolgát.
  • A kriptabéli vidám társaság következő szereplője a Wretched Dead (nyomorult halott). A legtöbbjük hölgy, de pár sasszemű az úriembereket is kiszúrta egy egy vágókép hátterében. Képességeiket jelenleg nem ismerjük, mint ahogy azt sem, hogy a grafikájukon kívül mi különbözteti meg őket a zombiktól.
  • A zombi-família utolsó (ismert) darabját a Ghoulok képviselik. Őket láthattuk az első gameplay videóban is, ahogy a falakon felmászva elözönlik a Barbár hőst. Gyorsak és gyengék,  rettentő hévvel vetik magukat a csatába, de majdnem ugyanilyen könnyen el is hullanak. A legjobb taktika ellenük a videók alapján az, hogy különböző menekülő képességekkel megakadályozzuk őket abban, hogy bekerítsenek és megegyenek minket. a falak megmászásán kívül más különleges képességükről nem tudunk.
  • Ez volt a bemelegítés, holnap jönnek az igazi rémségek!

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkNincs új a book alatt
Következő cikkEladósor