Kezdőlap Fun Vásárfia

Vásárfia

19
0
MEGOSZTÁS

Hasznos és kevésbé hasznos “apróságokat” találhatunk a piacon, ha szeretnénk elkölteni a pénzünket a Diablo franchise valamilyen árukapcsolására. Meglepően kevés valóban a Diabloval kapcsolatos tárgyat találunk a rengeteg a rune set és a golf ütő között, de azért az érdekesebbeket összeszedtem egy listában.

Kezdjük a sort egy alkalmi viselettel. Az év egy napján megnyerhetjük a “legidiótább szomszéd” megtisztelő címét, ha hörögve járjuk végig az utcát az egyébként is kultúridegen cukorkázó maskaránkban. Mindezt az élményt már körülbelül 50 dollár plusz szállításért megkaphatjuk.

Következő versenyzőnk hiánypótlóként tör be a piacra. Felhasználási lehetőségei számosak, bár a Blizzard “naptár politikájával” kevésbé kompatibilis. Jobban örültem volna, ha a konzervatív elnevezések helyett a szuper korporét Q 1-2-3-4 rendszerezést részesíti előnyben. Csak most 19 USD és már a falunkon is lehet.

A Poker a 2000es évek trend sportja. A férfi identitás elhagyhatatlan része, akárcsak az autó vagy az gázokkal kapcsolatos higiéniai problémák. Kár lenne, holmi egyszerű nemtelen szettel várni a haverokat egy közös “mikor jön már ki az a qrva játék” cash play-re. 65 dollárért már a miék is lehet a szépség, az árát egy szerencsés este alatt vissza is lehet nyerni.

A legújabb csajozós divat alapján valahol a heavy metal és a geek trendek között lavírozva készült el a következő set darab. Sajnos nem socketelhető és salvage-re se dob semmi jót. Sátánista klubokba viszont azonnali felvételt biztosít és csak 22 USD-be fáj.

A lakás egyszerűen elhagyhatatlan dísze, az ikea bútorok habján a cseresznye szem és a kutya haragjának örökös célpontja. Limitált szériában készült csak 400 db modern kori Dávidot fröcssentett ki magából a Nyugat mégis tele van vele az epiac. Nagyjából 200-400 dollárért mi is boldogan csodálhatjuk a nappalinkban.

Ha adunk a megjelenésünkre akkor mindenképpen fontolóra kell vennünk a diablos ékszerek beszerzését. Hál’ istennek a keresés véget ért: alig 26 dollárért máris a karunkon lehet ez a csoda.

Pótolhatatlan relikvia található az interneten, alig 1000 USD az ára. A történelem nagy koponyáinak kézjegyével ellátot plakátot szerezhetünk ennyi pénzért, ami évek múlva akár egy Van Gogh  vagy Renoir értekével vetekedhet, vagy nem.

A “régiszépidők” marketing gépezetének egy kissé avítt de még mindenképpen kellemes emlékeket ébresztő darabkáját szerezhetjük meg csupán 200 dollár környékén. Felhasználási javaslat: ebben nagy melegben biztosan leárnyékolja annyira az ablakot, hogy elviselhető legyen a hőmérséklet, vagy elrejthetjük vele a foltos részt a falon.

Ha elmúltunk 18 évesek és éles vágy ébredt bennünk, hogy egy diablo témájú kés kerüljön a birtokunkba: akkor forduljunk orvoshoz. De előtte természetesen a hatályos jogszabályok szerint csak 12 dollárért már a kezünkbe foghatjuk a 3.25 inches pengét, onnantól pedig mentális állapottól függ már csak a felhasználás.

A meteorit piaci jelentések szerint egyértelmű élénkülés volt érezhető a Diablo 3 bejelentése után. A trendet meglovagolni kívánó vásárló már egészen olcsón juthat igazi hullócsillagokhoz. Az általunk választott darab kicsit drágább, de viszont kiválóan feldobja a berendezést. És mindössze 100 USD.

Utolsó darab az akciókra és olcsó árakra utazóknak szól. Egy csak nevében Diablo képregény mindössze 2 dollár plusz szállításért. Kicsit tecsó gazdaságos, kicsit gagyi de Diablo.

Melyiket vennétek meg?

Forrás:

Ebay

MEGOSZTÁS
Előző cikkNincs új a book alatt
Következő cikkEladósor