Kezdőlap Hírek Grab Bag #15

Grab Bag #15

10
0
MEGOSZTÁS

Még mindig Boss modifierek, azokból sosem elég:

  • Electrified: Diablo 2-ből visszatérő képesség, mégpedig a kedvencünk: a Lightning Enchanted. Amikor a tulajdonsággal rendelkező szörnyet megütik,  az rengeteg apró elektromos kisülést produkál. Valószínűleg a módosítóval rendelkező Boss lightning resistje is nagyobb.  Az előző résztől eltérően most a szikrák már nem csak négy irányba tudnak kiáramlani a szörnyből,  hanem mintha vér ömlene belőle, véletlenszerű irányokba terjed az elektromosság.

  • Plagued: A tulajdonsággal rendelkező szörnyek körül zöldes ködfelhő terjeng és egy bizonyos mennyiségű méreg sebzés is hozzáadódik az ütéseihez.  Feltételezhetően a méreg resistje is nagyobb a módosítóval bíró lényeknek. Egyébként minden sebzéstípussal kapcsolatban létezik ehhez hasonló módosító és mindet jelzi is a játék grafikailag is.
  • Stoneskin: Ez a tuladonság nagy mértékben növeli a szörny Defense értékét (védelem), de úgy néz ki az életerő pontjait és a resistjeit nem befolyásolja. Közelharci kasztoknak kemény dió, mágiahasználóknak könnyű préda, a módosítóval felruházott szörny.
  • Teleporting: Nevéhez híven a módosítóval rendelkező boss képes a teleportálásra. Ez a képesség is az előző részből tér vissza, de kicsit másképp működik: nagyjából fix, hat másodperc körüli időintervallumokban a szörny mindenképp elteleportál. Közelharci lényeknél ez egy kicsit komikus: teleportálás után újra hősünk felé loholnak, majd egy két ütés ismét eltűnnek a semmibe. Távolsági és nagyot csapó közelharci lényeknek azonban halálos lehet ez a tulajdonság.
  • Vampirific: Ez a módosító dobogós helyen áll a játék legkeményebb tulajdonságainak listáján: a szörny gyakorlatilag life leech-et (életszívást) kap – ütésenként sebzésének bizonyos százalékát felgyógyulja.  A 2009-es Blizzconon a képesség annyira erősre sikeredett, hogy néhány ilyen szörnyet szinte lehetetlen volt megölni, hiszen folyton maximumra gyógyították magukat.

  • Vortex:  A tulajdonság a távolsági kasztok átka: a szörny képességével magához húzza hősünket. A módosító grafikája a a 2010-es demóban még nagyon bugos volt:  a boss  gyakorlatilag effekt nélkül rángatta magához a karaktert.

  • Mythical: Bár többször is láthattuk a múltévi demóban ezt a módosítót, de máig nem derült ki a pontos hatása.

Forrás: