Esti leek

Aleph . Hírek 323

Teljesen spekulatív és semmilyen felelősséget nem vállalhatunk a valódiságával kapcsolatban, de emlékeztek még a tavalyelőtti képre? A Blizzard projecteit osztotta szét megjelenés szerint a következő pár évre, negyedéves részletességgel. A mostani apropó, hogy a WoW brazil honosítása megjelent  – és lám – abszolúte a “kiszivárogtatott” menetrend szerint. A mi szempontunkból ez azért érdekes, mert a Diablo 3 megjelenését a 2011 Q4-es szegmensbe helyezi a táblázat.

Természetesen ebből semmi nem következik, hiszen ha kvázi helyes információkat is tartalmaz a kép, akkor is a legjobb indulattal is csúszhat magához képest a Blizzard. Többször is elhangzott, hogy a játékot szeretnék még ebben az évben megjelentetni. Azonban az év végi megjelenés megköveteli a béta teszt minél hamarabbi indítását. Ahogyan azt már egy korábbi posztban is írtuk: legalább 4 hónapos béta időszakot szoktak volt tartani és most sem indokolja semmi, hogy ettől eltérjenek.

Tehát ha számbavesszük a sok egyfelé mutató jelet, akkor a várakozásoknak megfelelően a Q3-as értékelő során talán egy augusztusi indulású béta bejelentésnek örülhetünk és az októberi Blizzconon pedig a végleges játék év végi megjelenését kapjuk ajándékba. Ámen.

A Diablo 3 témától kicsit elrugaszkodva, de ha távolabbra tekintünk az időben a  csak “next gen mmo”-ként elhíresült Titan project megjelenését találjuk. Talán nem annyira vad elképzelés, hogy a Blizzcon során valamit csepegtetnek a rajongóknak, hiszen mire is várhatnánk megint éveket, ha már a Diablo 3 béta beindul?

Forrás:

Via FS

Comments (10)

 • avatar

  Westy

  |

  Friends and Family béta.

  Reply

 • avatar

  soulles

  |

  [reply]@gerey (#7):[/reply]Igazad van, “In preparation for the launch of the game on Tuesday, July 27, the beta servers will be brought offline by Monday, July 19″. Pontosan 5 hónapig tartott a StarCraft II bétája akkor. Ezzel együtt sem hiszem, hogy a Diablo III még idén meg fog jelenni, de ne legyen igazam ^^.

  “Ebben a 6 honapos beta tesztben nyilvan benne van az f&f is.” — mi az az f&f?

  Reply

 • avatar

  Grasmus

  |

  Ebben a 6 honapos beta tesztben nyilvan benne van az f&f is.
  Mellesleg velemenyem szerint a beta vege fele mar nem szamOttevo a bug report. Mar csak toljak a nepek. :)
  Sc2nek is mar reg a sokszorositasa ment a beta vegen:) szerintem.

  Reply

 • avatar

  gerey

  |

  [reply]@ (#5):[/reply]Az SC2 béta a megjelenés előtt egy héttel ért véget, júniusban volt egy kisebb szünet, de júl. 21-ig tartott, a játék pedig júl. 27-én jelent meg.

  Reply

 • avatar

  Isual

  |

  [reply]@ (#5):[/reply]”Úgyhogy összességében én azt várom az idei BlizzCon-tól, hogy akkor már toljuk a bétát, a Blizzard bejelentse a Diablo III jövő évi megjelenését, töménytelen mennyiségű infót tegyenek közzé a StarCraft II: Heart of the Swarm-ról, illetve lerántsák a leplet az új WoW kiegészítőről. A Titan-ra én nem tennék egy fillért sem, talán majd jövőre, vagy akkor sem ^^.”

  Teljes mértékben egyet értek! Én sem látok esélyt a D3 idei megjelenésére, ezért is unom már ezt a mivanhamégidénmegjelenik, ugyemégidénmegjeleni, remélemmégidénmegjelenik, bashiokaztmondtahogyidénlehetmégmegjelenik, akiszivárgotttáblázatalapjánmégidénmegjelenik…
  Jövőre fog megjelenni! :)

  Reply

 • avatar

  soulles

  |

  Uhh-ahh, elég húzós kis BlizzCon lenne akkor, mert a táblázat szerint a SCII X1 is idén jön (de ugye tudjuk, hogy nem ^^), tehát annak is be kellene jelenteni a megjelenését, plusz ugye a Diablo III, plusz a következő WoW kiegészítő, plusz akkor még a Titan (ami szerintem kizárt, hogy két év múlva megjelenjen) – ezzel a tartalommal simán ütnék az idei, kissé lagymatag E3-mat is, még StarCraft II Vol 2. nélkül is :-D.

  A Diablowiki szerint 6 hónap lesz a bétateszt, tehát akármit csinál a Blizzard, már idén nem tudja kihozni a Diablo III-mat. Bár szerintem a 4 hónapossal sem tudná, mivel akkor december elejére / közepére lenne vége. Plusz, ha belevesszük azt, hogy emlékeim szerint a StarCraft II béta június elejéig tartott, a teljes játék pedig július végén jelent meg, akkor a helyzet még elkeserítőbb. Ha a Diablo III-nál is ez lesz a módi, akkor december elején véget érhet a béta (SC2-nél négy hónap volt ugye) és január végén pedig érkezhet a teljes játék.

  Úgyhogy összességében én azt várom az idei BlizzCon-tól, hogy akkor már toljuk a bétát, a Blizzard bejelentse a Diablo III jövő évi megjelenését, töménytelen mennyiségű infót tegyenek közzé a StarCraft II: Heart of the Swarm-ról, illetve lerántsák a leplet az új WoW kiegészítőről. A Titan-ra én nem tennék egy fillért sem, talán majd jövőre, vagy akkor sem ^^.

  Reply

 • avatar

  Jerevinan

  |

  [reply]@Isual (#2):[/reply]öhh ez csak kedv csináló poszt és elmélkedő poszt a kövi mmo-ról….nem hiszem hogy jó 1ből ezen fújtatni, ráadásként mindenki felfogja és érti ha idén nem jön akkor 2012re esik (mintha lenne más eshetőség)

  a táblázatra visszatérve. sírhatnékom volt látni hogy cataclysm csak a 3. kieg (és nem az utolsó) és még lesz még 2 kieg. a mostani is sok újdonságot tartalmaz de történet vagy warcraft világot alapul véve már kifogytak, játék mechanikába, “világfejlődésben” erősödtek de sztoryban és más tartalomba gyenge volt.
  titán-t névből tippelve nem meglévő játékai mmo-ját rejti, sztem vmi régebbi elvetett vagy vmelyik stúdiótól vásárolt game turbozva, de ha blizz követi a mostani mmo trendet hogy elkell szakadni a wow rendszer klisétől akkor sztem jó lehet

  Reply

 • avatar

  gyufa

  |

  Természetesen kíváncsi vagyok hogy mi is lesz a next gen mmo, függetlenül attól hogy némi fenntartással kezelem az mmo játékokat. Illetve jó is hogy nem hamar D3 után jelenik meg, mert ha tényleg jó akkor kár lenne lemaradni a kezdéséről.

  Reply

 • avatar

  Isual

  |

  Az Intel is lehetséges, hogy csúszik az általuk HIVATALOSAN 2011 Q4-re bejelentett LGA 2011-es procikkal 2012-re, szóval nem szent írás az a kiszivárgott menetrend, mégha nem is alaptalan a dolog. Ugyan az van, amit eddig is tudtunk… Ha elkészül a játék, akkor karácsonykor már toljuk, ha nem, akkor meg 2012-re csúszik. Nincs ezen mit sztem most tovább ragozni…

  Reply

 • avatar

  Hiftu

  |

  Ámen Atyám.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.