Kezdőlap Hírek Kihívásra vágysz?

Kihívásra vágysz?

69
0
MEGOSZTÁS

Bizonyára sokan vagyunk úgy, hogy már a sarkunk is kivan a várakozástól ezért különböző módszerekkel próbáljuk feledtetni a homokóra lassú pergését. Sokan különböző játékokkal kísérleteznek, vannak akik diablo klónokkal játszanak, de az igazi szerintem mégis csak az, hogy ha továbbra is Diabloval telik az idő. Hogy pontosan mire gondolok? Kattanj a továbbra;)

Egy piszok nehéz modról beszélek. Most biztos egyesek azt gondolhatják, hogy “hagyjál már naked hardcore pléjereket eszem reggelire”, de én most (kivételesen) nem viccelek. Ennek a modnak a multiplayer változata kihívásokkal van tele. Kezdjük azzal, hogy nincs benne tp; ha meghalt a kollega akkor bizony mehet a futás a cuccokért. A kihívás igazából a bossokban van. Ha meghaltál és szaladsz vissza a cuccodért és közben netán a társa(i)d épp kilép(nek) a szörny bizonyos közelségéből akkor újra teli élete lesz… Ráadásul minden egyes főboss (Andi, Duri, Mefi…) előtt jópár “kisebb” bosst meg kell ölni amik szintén nem könnyűek. Na igen csak kéne vmi jó cucc is amivel el lehet ezeket pusztítani nem? Nos a drop az hibátlan. Minden egyes felszerelésünk unique volt és még ez sem volt elegendő a sikerhez…
Így ketten (hammer pala, barb) sikerült eljutnunk Baal trónjáig tovább már nem, mert jött egy olyan boss amit ketten nem tudtunk már megcsinálni. Ekkor szereztünk magunk mellé egy bowamazont és csak így kínkeserves munkával tudtuk megölni Baalt. Level 63-mal. Normálon. Szerintetek?


Itt egy kis bemutató a modról:




Innen tudjátok letölteni a modot. Have fun 🙂