Kezdőlap Hírek Grab Bag #24 (avagy ami kimaradt 1)

Grab Bag #24 (avagy ami kimaradt 1)

19
0
MEGOSZTÁS

Tegnap délután kicsit elhamarkodottan egy hozzászólásomban azt írtam, hogy legalább 30 részt meg fog élni a Grab Bag. A helyzet az, hogy egy kis utánajárás után rájöttem, hogy a Diablo 3 nagy részét kivégeztük, vérrel-verítékkel sem tudok összeszedni még 5 napnyi anyagot. Így stílusosan vasárnapra fog esni a befejező rész, hétfőn úgyis a nyakunkba ömlik a sok jóság.

Tehát, tudtátok, hogy…

  • a játék első verziójában a barbár egy új karakter volt, majd 2009 környékén úgy döntöttek, hogy azonos lesz azzal a barbárral, ami a Diablo második végén lemészárolta Diablot és Baalt, gyakorlatilag kiemelve őt a többi kaszt közül  (ezért idős, ősz a karakter).  2010-ben aztán ismét változtattak a sztorin: jelenleg megint nem ő az előző rész barbárja.

  • Régebben úgy tervezték, a Monk majd nem használhat fegyvert, de ezt az ötletet inkább elvetették?
  • Régebben a játékot kisablakos ingame jelenetekben mesélték a történetet, de azóta gyökeresen megváltoztatták a történetmesélés módját: a sztori minden elemét úgy próbálják elmondani, hogy minél kevesebbszer vegyék el a játékosoktól az irányítást.
  • nem lesz olyan szörny a játékban, ami teljesen immúnis egy bizonyos sebzéstípusra? Lesznek nagyon nagy resistjü mobok, de ez a 100%-ot sosem érheti el.
  • az összes eddig ismert quest leírása szerepel a wikin? Akit érdekel a történet és nem tartja spoilernek a mellékküldetések végigolvasását, itt nekigyürkőzhet.

Forrás: