Kezdőlap Hírek Grab Bag #25 (avagy ami kimaradt 2)

Grab Bag #25 (avagy ami kimaradt 2)

16
0
MEGOSZTÁS

Elértünk a széria utolsó részéhez. Most nem arról lesz szó, hogy az eddigi Grab Bagekből mi maradt ki, hanem arról, hogy mi hiányzik a Diablo 3 kirakósából, miről várhatunk híreket holnap.

  • Régebben volt egy Scroll of Wealth nevű tárgy a játékban.  Arra volt jó, hogy akár a Dungeon közepéből is el tudjunk adni a holminkat, ezzel gyorsítva a mészárlást. A scroll a town portal visszatérése előtt egy kicsivel aztán kikerült a játékból, de a fejlesztők azt mondták, lesz helyette egy mechanika, ami pótolja a hiányát. Valahogy tehát úgy néz ki mégis el tudunk majd adni két nagyobb harc között. Vajon hogyan?
  • A pénz és az eladandó loot témájánál maradja, térjünk rá a kereskedelemre. Tudjuk, hogy holnap erről meg fogunk tudni pár dolgot, de ennél pontosabbat nem árultak el a készítők. Egy vagy több félre kereskedelmi rendszer lesz? Betömik a szánkat egy standard aukciós házzal, vagy továbbfejlesztették a rendszert?
  • Battle.net. Milyen funkciókat fog kínálni nekünk? Hallottunk róla, hogy nagyon kényelmes lesz és voltak utalások, hogy jobban a játékba lesz integrálva mint az SC2 esetében volt. Battle.net-be épített közös stash? Játékba lépés nélküli trade, esetleg AH-zás (mint ahogy a kamu források is tippelték)?
  • Kiegészítők. A béta előtti pár hónapban a Starcraft 2 esetében már rég tudtuk, hogy pontosan milyen kiegészítők fognak jönni a jövőben. Most vajon miért nincs róluk hír?(Igazából tudjuk, hogy 18 havi bontásban, több kieget is szeretnének csinálni a Diablo-hoz, az ötlet ettől függetlenül azért még áll). Lehet, hogy pénzes, letölthető tartalomként is(Dlc, vagy wow patch rendszer) kapunk majd új anyagot?
  • A történet. Mennyit tudunk a történetről? Nagyon keveset. Tudjuk a kasztok sztoriját és láttuk cinematicban, hogy démon hordák törtek elő a füstölgő worldstone romjaiból.
  • Az endgame. Mi lesz ha elérjük a 60-as szintet?. Állunk az aktuális Act4 boss szobájában, vagy ennél azért valamivel fejlettebb rendszert tartogat nekünk a Blizzard ? Lesz erről holnap szó? Ez elég nagy része a kirakósnak és szerintem érinteni fogják a témát, ha konkrétumokat nem is mondanak majd.
  • Talismánok. A készítők azt mondták, hogy a charmokat és talizmánokat meghatározhatatlan ideig kivették a játékból. Vajon visszaköszönnek holnap új, átgondoltabb formában? Vagy még mindig talonban vannak?

Ez és még bizonyára rengeteg kérdés maradt talonban. Nektek milyen megválaszolatlan kérdésitek vannak?

Csak emlékeztetőül: Holnap reggel 9-10 óra között már itt, a diablo3.hu-n is jönnek a hírek. Készüljetek fel, mert durva lesz. Köszöntem a huszonöt részes figyelmet, jövünk holnap a friss anyaggal!