Kezdőlap Hírek Hírek a Gamescomról #1: Inferno nehézség

Hírek a Gamescomról #1: Inferno nehézség

19
0
MEGOSZTÁS

Bizony, bizony, az Inferno most már hivatalosan is a játék negyedik nehézsége és egyben az endgame content szolgáltatója is.
Mi is lesz benne pontosan? Jay Wilson válaszolt a kérdésre:

Monsters will see an increase in health, damage, damage resistances and aggression in Inferno. They’ll also have access to a larger suite of powers in Inferno, making minions and boss monsters even tougher. Expect a tougher game across the board, with broader than ever challenges even for the most skilled demon hunters.

“The idea was that we wanted a difficulty mode where the entire game was viable,” Wilson says. “So you don’t have to pick and choose key areas [to replay].” Diablo III’s Inferno difficulty, he says, will be “very difficult, very challenging,” presenting a “flattened” difficulty experience that Blizzard hopes will provide a more balanced, but more challenging end game for Diablo diehards.

That “flattened” difficulty will mean, Blizzard hopes, that players revisit the entire world of Diablo III seeking bigger and bolder challenges, not just go on “Mephisto runs” or fight a specific breed of minion in search of experience points and sweet loot drops.

Az Inferno  tehát akkor fog elkezdődni, amikor elértük a hatvanas szintet, ekkor már csak az itemek megszerzése lesz a célunk, amire egy egész nehézség rendelkezésünkre áll majd. Elvileg szuper challenging lesz és megoldották, hogy ne egy-két bosst farmoljon a nép, hanem szépen eloszoljon mind a négy Act között.

Kicsit vakargatom a fejem a hír hallatán. Továbbra sem tudjuk, hogy lesznek-e direkt csak Inferno nehézségen elérhető questek, eventek, vagy tényleg ugyan azt játszatják velünk végig negyedjére is .  Bízok benne, hogy az új gear, skillrúnák elég csábítóak lesznek és a játék randomitáson alapuló változatossága jó ideig el fog látni minket tartalommal, de elég lesz ez hosszútávon? Tíz éve még nem létezett az “endgame content” mint fogalom, de ma már igen és sokan kifejezetten csak a játék végén elérhető tartalmakra vágynak.

Mit szóltok a bejelentéshez?

#Update 1: Lesz egy külön item kategória, amit csak Infernoban lehet megtalálni. Ezeknek a tárgyaknak mind teljesen különböző über-epic kinézetük lesz. Lesz pár rúna is amit csak itt lehet majd megtalálni (level7?), arról nem szól a fáma, hogy azokhoz is csinálnak e külön effektet.

#Update 2: Meglepően sok embernek tetszik az ötlet, mivel így a játék egészében kereshetünk majd itemeket, nem csak az utolsó 1-2 Actban mint régebben és nem csak endgame Raidekben/instákban, mint az MMO-kban. Természetesen az egész content fel lesz skálázva jó nehézre. Act 1 ugyanakkora kihívás lesz, mint Act 4.

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkReal Money AH képregény
Következő cikkLájk béta