Kezdőlap Hírek Pokol vagy Menny?

Pokol vagy Menny?

19
0
MEGOSZTÁS

Ostoba címválasztás kínja útán beszéljünk az Angyalokról és a Démonokról. A Diablo loreja a felszínen eléggé egyszerűen kezeli a témát. Az angyalok jók, a démonok rosszak. Azonban mélyebb szinten kiderül, hogy az angyalok sem megtestesült jóság mintaképei és sokkal inkább egy kontrollzavaros rezsim képét festik, akik szívesen látnák mér az embereket a pusztulás szélén. Hiszen az emberek alapvetően a démonok eszközeivé válhatnak és ezért veszélyesek.

De miért is érdekes ez?

Az alábbi kékben és a videóban arról beszél Leonard Boyarsky, hogy a Diablo 3 története során esetleg választhatunk a két oldal között. Ez kissé ellentmond annak a kéknek, amiben a játék linearitását szögezték le, hiszen ez egy tipikusan válaszutas megvalósításért kiált. Mindenesetre előfordulhat, hogy a háborúban mindkét oldallal fogunk találkozni, nem csak ellenséges viszonylatban.

Angyal vagy Démon?

Is there a chance humanity will have to make the choice whether to side with heaven or hell?
LeBo: There’s a good chance that that might happen in Diablo III. *smiling*
I don’t want to give too much away, but one very interesting thing about the Worldstone is that it kind of clamps down on mankind’s power. Since they are the offspring of Angels and Demons, they have the potential to become more powerful than Angels or Demons. But the Worldstone has been destroyed; it was destroyed at the end of Lord of Destruction. So what does that mean for mankind?

Well, you as the hero are starting to show these powers, that’s why you have all these great abilities you can use throughout the game. So as you grow in power, Heaven and Hell definitely take an interest in you.

Forrás: diablo.incgamers.com