Kezdőlap Hírek Mert zene az kell

Mert zene az kell

30
0
MEGOSZTÁS

Köszönjük próbaszerkesztőnknek, wendoes-nak a cikket.

Egy igen fontos téma jutott eszembe a hirtelen hírtelenség közepette, ami reményeim szerint már amolyan vihar előtti csendként kezelhető, hiszen közeleg a béta.
Rég került szóba a játék zenéje. Az elmúlt néhány hónapban rengeteg új gameplay videót láthattunk, azonban aki hegyezte a fülét, az sem hallhatott semmit, hiszen egyetlen varázslást, csontcsörgést és üvöltést sem tört meg igazi dallam. Gyakorlatilag nem találkozhattunk ingame muzsikával.
Bátran merem használni ezt a szép kifejezést, hiszen mint tudjuk, Russel Brower amerikai zeneszerző, aki a Blizzard játékok alá készíti a dalokat, már három alkalommal zsebelhetett be Emmy Díjat, amit azért csak így barátok közt szólva: nem ingyen osztogatnak!

Akiket viszont valóban érdekel ez a téma biztos, hogy rákerestek a zeneművekre, melyet az előbb említett úriember az Eminence Symphony Orchestra közreműködésével készített el.
Céljuk a második részhez hasonló zeneiséget, változatosságot és hangulatot megtartani, és ha lehet még magasabb szintre emelni azt. Véleményem szerint méltó utódja lesz az előző rész hangzásvilágának.
Nektek mi a véleményetek? Lehetséges-e a Diablo II zenéjét túlszárnyalni, amit oly sok éjen keresztül hallgathattuk, míg újabb és újabb kincsvadászatra indultunk magányunkba, vagy 8 ordító hangszóróból közös runolás közepette egy emberként dúdoltunk? 🙂