Kezdőlap Béta Diablo 3 Béta kiszivárogtatások – magyarázat

Diablo 3 Béta kiszivárogtatások – magyarázat

32
0
MEGOSZTÁS

Nyilvánvaló az izgatottság és zavarodottság a nemrég felröppent Diablo 3 béta képek körül. Többen kérdezhetik: “Honnan jönnek ezek a képek és videók? Ki az, aki most is éppen játszik már? Miért nem én vagyok az?”

Az incgamers szerkesztőihez hasonlóan, én magam sem tudok az utolsó kérdésre válaszolni. Azt sem jelenthetjük ki pontosan, hogy ez az áradat egyáltalán leak-nek mondható-e, hiszen hivatalosan a Blizzard nem jelentette be a béta kezdetét és ezt meg is erősítették.

Blizzard Idézet: Beta testing is NOT started. I would like to remind you that you should be careful to all the information you receive. With the beta on the edge there are always a lot of thieves around. At this point of time we are getting prepared to start the internal beta testing (employee, friends and family), and for this period keys will not be sent. As soon as we will be able to open the closed beta for all who registered for it at the battle.net we will officially announce it. Invites will go out ONLY after an official announcement.

Meg nem erősített források szerint a World of Warcraft egyik legjobb klánjában lévő játékos azt állította, hogy több Blizzardos ismerősén keresztül értesült arról, miszerint a Family & Friends (Család és Barátok) bétáról van szó és jelen helyzetben minden alkalmazott maximum 5 családtagot ill. barátot hívhatott be a bétába. Ebből következhetett az, hogy a megnövekedett teszterek részvételével nőtt a kiszivárogtatott információk aránya is, ez pedig mindenképpen biztató jele annak, hogy akár 1-2 héten belül hivatalosan is elindulhasson a béta (jelenleg a diablo.incgamers.com is azon az állásponton van, hogy akár már jövő héten indulhat a béta!).

Ebből a hírből semmit ne vegyetek még készpénznek, kiemelem, ez mind spekuláció, de most már lehet tippelgetni rendesen.

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkMert zene az kell
Következő cikkDiablo 3 Béta FAQ