Kezdőlap Egyéb The Sin War Trilogy – Diablo könyvek

The Sin War Trilogy – Diablo könyvek

1088
0
MEGOSZTÁS

sinwartrilogy-diablo-konyv

Köszönjük próbaszerkesztőnknek, Darthonnak a hírt.

Hogyha többet szeretnél megtudni a Diablo univerzumáról, rengeteg adatbázis, fan és wiki oldal között tudsz kutakodni új információkért, szinte mindenről ami a kasztokról és kedvenc NPCinkről és háttértörténetükről ad leírást.

De ha mélyebbre akarsz ásni a Szentély történetében – és nem zavar, hogy fel kell érte lapoznod egy jó könyvet (vagy hármat) – akkor ajánlom figyelmedbe a “The Sin War” trilógiát, ami Richard A. Knaak best-seller író vetett papírra. Három-ezer évvel Tristam bukása előtt járunk ahol megismerhetjük Uldyssian-ul-Diomed kalandjait, aki egy egyszerű földművesből lett Nephalem első leszármazottja, hogy megmutassa kimondhatatlan hatalmát a nephalem-i eredetnek.
Az arkangyal, Ignarious és a Lángoló Pokol is kutat Uldyssian után, akinek rá kell jönnie, hogyan erősítse meg hatalmát, hogy győzedelmeskedjen oly erők felett, melyek fenyegetik az emberiséget, ezzel olyan események elindítva melyek nem csak a Szentély létezését derítik fel, hanem az emberiség hitét is formálnák az örökkévalóságig.

(Jól hangzik mi?)

A trilógia mindhárom része megvásárolható (angolul) a Blizzard Store-ban, magyar fordításról egyenlőre még nincs hír.

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkMert zene az kell
Következő cikkDiablo 3 Béta FAQ