Kezdőlap Contest Diablo’s Burning Hells verseny győztesei

Diablo’s Burning Hells verseny győztesei

15
0
MEGOSZTÁS

Köszönjük próba szerkesztőnknek, wendoes-nak a hírt.

A világ egyik legnagyobb, játékosok által szervezett összejövetelén, a Gamescon-on a Blizzard is hirdetett egy kis házibajnokságot, aminek a tétje nem más volt, mint egy-egy becses béta-kulcs. A németországi 2011-es Gamescon-t a Diablo rajongók érdeklődve figyelték, hiszen szinte már szemtelenül közel került a béta időpontjához. Minden ember, akinek sikerült eljutnia a helyszínre megcsodálhatta a Rudolfplatz-on elkészített aszfalt graffitit, (az ilyen műalkotások lényege, hogy úgy készítik el a rajzokat az underground művészek, hogy az szinte beleolvadjon a talajba, mely elképesztő látványt nyújt) melyen magát az ördögöt láthatjuk, ahogy kiszakít egy kis darabot Köln utcájából.

Akinek esetleg mélyebb gondolatok szántották át az elméjét, miszerint a „gonosz már talajközelben jár” nem tévedett sokat, hiszen a Gamescon-on be is jelentették, hogy igen srácok, a béta a nyakunkon van.
Szóval a Blizzard versenyt hirdetett, hogy aki elkészíti a legkreatívabb képet a rudolfplatzi alkotásról, az béta kulcsot érdemel. A mai nap megszületett a döntés. Rengeteg beérkezett kép közül a következő három pályamű érdemelte ki azt a bizonyos tiszteletdíjat:

  

Gratulálunk Marthieu-nak és a két David-nek! Reméljük jó helyre kerültek azok a kulcsok!

Forrás: