Kezdőlap Béta Diablo 3 Béta – Már nagyon nagyon közel!

Diablo 3 Béta – Már nagyon nagyon közel!

16
0
MEGOSZTÁS

Végre valahára hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a Family & Friends béta már javában folyik, a public closed beta pedig már a nyakunkon van!

Blizzard Quote:
FYI, we’re getting very close to starting the closed public beta test for Diablo III. You might start seeing some new reports about the beta client as we’ve begun limited external testing with employees and their families, and there is no non-disclosure agreement (NDA) for that. We look forward to sharing more info about the beta test in the near future. Stay tuned.
If you have a beta license, you are free to show, share, or talk about any portion of the beta content to which you have access, as this beta test is not confidential.

Ez azt is jelenti, hogy bárki, aki rendelkezik béta licence-szel, szabadon mutathatja, oszthatja és beszélheti meg annak részeit, tehát hamarosan jönnek az amerikai stream adások, remélhetőleg Európában is hamarosan indul a bétakulcs osztás és mi is azon leszünk, hogy saját anyanyelvünkön minél többet mutassunk a játékból.

Forrás: