Kezdőlap Hírek A Blizzard 3 éven belül 6 játékot tervez megjelentetni

A Blizzard 3 éven belül 6 játékot tervez megjelentetni

21
0
MEGOSZTÁS

A Blizzard 6 játékot tervez kiadni a következő 3 évben, nyilatkozta Thomas Tippl a Citi 2011 Tech Konferencián, még a múlt héten. Ezek a játékok a World of Wacraft 2 db kiegészítóje, a Starcraft 2 2 db kiegészítője: a Heart of the Swarm mely 2012 közepére várható, valamint a Legacy of the Void, és nem utolsósorban a Diablo 3 első kiegészítője, mely 2014 vége előtt várható. A Blizzard természetesen azon van, hogy még az idén megjelenjen a Diablo 3, de nem szeretném az ördögöt a falra festeni. Ennyire azért ne ugorjunk előre, az időben, hisz ismerjük már annyira a Blizzt, akkor ad ki játékot, ha “When it’s done.” A jelenlegi főbb projektjeik a Diablo 3 bétája, a WoW: Cataclysm újabb javítócsomagja, valamint Starcraft 2: HotS fejlesztése. Aggodalomra semmi ok, nyakunkon a Béta, úgy gondolom még az idén megkezdhetjük a hentelést a Diablo 3 teljes verziójával. Türelem és kitartás ez lebegjen a szemetek előtt!

While Blizzard has not indicated any expansion pack plans beyond WOW’s Cataclysm, it has been more forthright with its Starcraft II plans. The game’s second installment, Heart of the Swarm, focuses on the Zerg faction, and Battle.net project director Greg Canessa indicated it will be available in mid-2012. The series will conclude with Legacy of the Void, which focuses on the Protoss camp.

The remaining two releases pertain to Diablo III. While Blizzard maintains that it hopes to release Diablo III in 2011, Tippl said that the game has not been factored into its earnings report expectations for the calendar year. Tippl also expects that a Diablo III expansion will be available before the end of 2014.

Forrás: