Kezdőlap Hírek Barátok kik együtt ölnek, maradjanak együtt!

Barátok kik együtt ölnek, maradjanak együtt!

89
0
MEGOSZTÁS

A Diablo III-ban pofon egyszerű lesz solo-ból csatlakoznunk más játékosokhoz, hogy együtt öljük a démonokat akik multiban még erősebbek lesznek és még több kihívást jelentenek.
A co-op játék szabályai ötletesen lettek kitalálva. Mikor kinyitunk egy ládát, megölünk egy démont, vagy keresztülgázolunk egy rothadó hulla fölött, minden egyes gold és minden egyes ragyogó tárgy ami feltűnik az a miénk és csak a miénk.

Ha elhatároztad, hogy előretörsz egy kis pluszért mint pl. gold vagy mágikus tárgyak, azok szintén csak neked fognak megjelenni. Ha úgy döntesz, hogy nagylelkű mészáros leszel, akkor azokat a tárgyakat amiket találtál, visszadobhatod a földre és akárki aki a csapatodban van, látni fogja, és fel is veheti őket. Természetesen el is cserélheted őket a hagyományos trade ablakban, eladhatod, salvage-elheted vagy berakhatod őket AH-ba. Megosztani barátaiddal a talált tárgyakat a legjobb megoldás társaid nem épp szerencsés dropjai ellensúlyozására és a csapat egyensúlyban tartásához. A legfontosabb még, ha ellenségeid erősebbek is lesznek a baráti segítség mellyel visszavered a szörnyeket a pokolba. Minél többet harcolsz társaiddal, annál több és jobb loot-ban is részesülsz. A co-op játékmódhoz 3 különböző lehetőséget terveztek, hogy gyorsan tudj csapatokat alkotni és együtt mehessetek a Szentélybe.

Hívd a haverokat!

Nincs is gyorsabb módja a Diablo III-ban a csapatkészítésnek mint szint vagy Real ID alapján. Egy pár kattintás és rögtön tudsz embereket hívni az éppen futó játékodba, csatlakozni barátaidhoz, vagy broadcastolni a barátaidnak, hogy épp kire vagy mire van szükséged. Aki látja a broadcastod, el tudja fogadni az esetleges ajánlatot egyetlen kattintással, és már azonnal csatlakozott is hozzád. Ha esetleg te csatlakozol hozzájuk, akkor egy pillanat alatt ott lehetsz a csatában, mivel a városban lévő barátaid jelképét hordozó zászlókra kattintva egyből melléjük kerülsz.

Tedd Publikussá!

A Diablo III magában foglal egy “Public Game Finder” nevű lehetőséget mellyel új kalandorokkal találkozhatunk. Ez a feature összehoz más, hasonló szintű játékosokkal és a játék azon részével, melyen keresztül akartok jutni. A közösség felé megnyitott játék (Public Game) lehetőséget ad másnak, hogy automatikusan elhelyezze őt a te játékodban. Ez egy tökéletes lehetőség azoknak akik szeretnék kihasználni az előnyeit egy teljes csapat mészárló erejének, de nincsenek mindig közelben a barátai. Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy új barátokat szerezz! A “Recent” opció segítségével, kapsz egy listát azokról akikkel eddig játszottál és – ha élvezted velük a szörnyek mészárlását – mehet máris a “friend invite”.

Szóval Harcolni szeretnél?

Csak mondanod kell! Csak csinálj egy csapatot és válaszd a “Versus” játékot. Ha nincs barátod kit magaddal vinnél PvP harcba, akkor a játék automatikusan csapatba tesz olyanokkal, akik együtt, csapatban szeretnének csatázni a PvP arénában, szinthez és skill-hez igazított meccseken. Nincs is jobb a Diablo III-ban, mint vállvetve harcolni más játékosokkal és elhozni a kínt Diablo csatlósainak.

Forrás: Diablo III Community site