Kezdőlap Béta Gear kalkulátor

Gear kalkulátor

50
0
MEGOSZTÁS

Egy újabb kalkulátor látott napvilágot, ahol fel tudjuk öltöztetni karakterünket, és változók segítségének köszönhetően, azonnali értékeket látunk a táblázatban.

Sokak segítségére lehet, ez a kis program. A majdani fejlesztésben tervezik a karakter modell 3d-ben való megtekintését is.
Az oldal mással is büszkélkedik jelenleg. Versenyt hirdetett ami melynek 5 győztesét beta key-el jutalmazzák. Semmi más dolgunk nincs csak fel kell öltöztetni a karakterünket, skillekkel és rúnával egyaránt ellátni majd feltölteni. Egy felhasználó csak egy kulcsot nyerhet, melyet ma este 21órával sorsolnak ki.

És akkor íme az oldal .
Továbbá köszönet Hamu kollégának, aki sikeresen rátalált a beta key-eket kisorsoló honlapok címére, melyet a fórumban olvashattok is.
Lássunk ezek közül is egyet.

Force Strategy Gaming is meghirdette maga kis versenyét 7 kulcsuk van melyet teljesen random emberek között sorsolnak ki. Nincs más teendőnk mint követni a twitter csatornájukat. Sorsolás jövő hét péntekre ígérik. Október 7.-én lesz a sorsolás időpontot sajnos egyelőre nem tudunk, de érdemes lesz nézni nem e mi vagyunk a szerencsés nyertesek egyike.

Szerkesztve : Fórumban létrehozva egy topic neve “Öltöző” ahol ezeket a geareket oszthatjátok meg, kérlek benneteket ezután ott tegyétek ezt a linkelést.
Köszönöm (Shade)

Frissítve : Az DB3.com oldalon ahogy ígérték megtörtént a sorsolás. Több mint 16000 felhasználó töltötte fel saját kalkulációját.
A szerencsés nyertesek email címe :
raps2***@yahoo.com
nheat***@student.gsu.edu
prost***@gmail.com
ryanb***@gmail.com
popje***@hotmail.com

Remélem köztünk is van legalább 1 felhasználó aki nyert.