Diablo 3 Armory Iphone-ra és Andoidra

Shade . Hírek 489

Megjelent a két rivális okostelefon rendszerre a Diablo III Guide.
Az okostelefonok elterjedésének és sok ügyes programozónak köszönhetjük, hogy magunkal vihetjük ezeket a leírásokat. Csak hogy példát említsek, kitérnek az AH működésére, Karakterek leírásaira és még skill kalkulátor is van benne természetesen rúnákkal együtt. Mindkét verzión van bőven mit cicomázni, javítani és pótolni, de hova is rohanunk amikor még a csak béta fázisban a Diablo3.

Lássuk az Android rendszerre gyártott programot először.

A termék paletta folyamatosan bővül, jelenleg a 2.2.5 version-nál járnak a fejlesztők, és minimális követelmény az Android 2.1.
Jelenleg 12Mb-ot foglal el okoskütyünkön.
Közvetlen link a letöltéshez

Jöjjön az Iphone-ra készített program.

Az Iphone verzió mint látható szebb és nem hogy szebb, most már átesett az első ráncfelvarráson, többek közt klikkeléskor füsteffekt, javított szebb menürendszer, és 4.0 OS alatt is lehet most már használni, mindezt a 1.1-es pacth-nek köszönhetik a felhasználók. Kompatibilis Iphone, Ipod és Ipad-ra egyaránt. 30,6Mb-ot kér csak tőlünk ez a remek program.
Közvetlen link a letöltéshez

A programok teljesen ingyenesek, használjátok egészséggel.

Forrás:

 

 

 

 

 

 

 

Comments (4)

 • avatar

  Radoxx

  |

  Optimus 2X tulajként örülök neki, jó lesz majd útközben is nézegetni és tervezgetni a karaktereimet :)
  Azért még ennél sokkal többet is ki lehet majd hozni a témából, pl: lehessen telóról is ah-zni, urambocsá craftelni. Szerintem ezeket meg is fogják valósítani, persze könnyen lehet hogy nem ingyenes, hanem fizetős formában.

  Reply

 • avatar

  Blint

  |

  Hát igen, az iPhone-nál (és egyéb Apple termékeknél is) nagyon figyeltek az Applenél a GUI-re, így az app készítői is próbálták követni azt a remek stílust amit megboldogult Steve Jobs :( megálmodott!
  Már töltöm is! :)

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  Az androidosból néhány helyen hiányzik a CD, de egyébként jó. Sajnos buildet nem lehet menteni benne. Én azért remélem az iphone verzióból lesz majd buggyantva egy androiodos is.

  Reply

 • avatar

  Sjalsang

  |

  Még egy teljesen felesleges marhaság, még szép hogy ingyenesek… Egyébként az Androidos verzió nekem jobban tetszik, de az EyePhone-nál több infó látható a skilleknél.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.