BlizzCon 2011 – A Goodie Bag tartalma

Darc1n . Hírek 659

Az idei BlizzCon jóság csomagjában a pletykákat megerősítve többet között egy Mini Tyrael szobor található. A csomag tartalmaz még Diablo III Authenticator-t, az elmaradhatatlan BlizzCon nyakbaakasztót a jeggyel, Murkablo- és Deathy WoW petet illetve egy Murloc Marine Starcraft II portrait-et (avatar), továbbá még egy Starcraft II meglepetést is, melyet a rendezvény folyamán jelentenek be (csak nem Heart of the Swarm bétakulcs? :O)

    

  

  

  

  

 

Forrás: D3sanc.com

Comments (9)

 • avatar

  hu1994

  |

  Értem köszönöm a válaszokat így már tisztább :) bár szerencsére velem még nem esett meg hogy akármimet is feltörték pedig van pár hely ahol elég 1-szerű jelszavaim vannak :D

  Reply

 • avatar

  Radoxx

  |

  [reply]@Shade (#7):[/reply]Bizony, amint ismét Blizz játékkal fogok játszani – főként ha a Dió 3-ról lesz szó :D – le fogom tölteni a telómra az androidos változatot. Komoly pluszt jelent biztonsági szempontból.

  Reply

 • avatar

  Shade

  |

  [reply]@hu1994 (#3):[/reply]Ezek mind igazak amit írtak kisebb javítással, az authenticator csak akkor kéri újra a játékba való belépéshez a saját kódját ha 2 login között megváltozik az ip címed. A battle.net inaktív 10 perc után kidob és ott minden belépéshez kérni is fogja. Továbbá Android, Iphone-ra ingyenes és minimális pénzt kell kifizetni ha kompatibilis telefonra akarod megvásárolni. Hidd el totálisan betörésbiztos pár éve használom. A kód amit generál 10másodpercenként változik és egy kódot csak egyszer lehet felhasználni, tehát még keyloggerrel sem lopható :D

  Reply

 • avatar

  BBandika

  |

  [author]Darc1n (#2):[/author][quote]@BBandika (#1): Biztosíthatlak róla, hogy lesz Collector’s Edition Magyarországon is, az ára hasonló lesz a Starcraft 2-éhez, amiből egyébként még mindig (több, mint egy év elteltével) lehet kapni a CE-t, tehát aggodalomra semmi ok.
  Már csak a tartalma az, ami jó lenne, ha a BlizzCon-on kiderülne. (Mielőtt félreértenéd, a Mini Tyrael szobor csak a BlizzCon-on részt vevő látogatóknak jár, nem a gyűjtői változat tartozéka)[/quote]
  Igen,ezzel tisztában voltam,hogy ez a csomag csak a látogatóknak elérhető.Viszont a CE változatba beinvesztálnék,de csak úgy ,hogy itthon tudjam beszerezni,mivel volt már kellemetlen tapasztalatom külföldi rendeléssel kapcsolatban.Egyébként köszönöm az infót.:)

  Reply

 • avatar

  gyufa

  |

  [reply]@hu1994 (#3):[/reply]Ha hozzáadsz egy ilyen authenticatort a bnet accodhoz akkor ahhoz hogy be tudj jelentkezni nem csak a jelszavad kell hanem az a szám is amit kiír ez a kütyü. A battle.net accountodat védi, csak azért D3-mas mert olyan kép van rajta.

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@hu1994 (#3):[/reply]A játékba, hasonlóan a WoW-hoz (bár annál csak később jelent meg ez a lehetőség) és a Starcraft II-höz, egy E-mail cím és jelszó párossal tudsz belépni. Ez egyben a te Battle.net fiókod is, amire egyszerre több játékot is beregisztrálhatsz, továbbá ismeretes még csomó egyéb funkciója is, mint pl. a gyermekvédelem, stb.
  A lényege az Authentikator-nak a következő: Megnyomod rajta a gombot és kidob egy számkódot. Minden ilyen készülék egyedi “képlet” (nem tudom pontosan, hogy tényleg így van-e) alapján váltogatja a kódját, amit hozzá tudsz csatolni a Battle.net fiókodhoz.
  A csatolás után már csak úgy tudsz belépni a játékba, ha az e-mail címed és jelszavad mellé beírod minden alkalommal ezt a generált számkódot, tehát van nálad egy olyan tárgy, ami nélkül senki más, még a jelszavad birtokában sem tud belépni és ez merőben lecsökkenti a Bnet fiókod feltörésének esélyét.
  Azt hiszem a kódot hetente kéri egyszer, illetve akkor, ha másik gépről vagy internetről próbálsz meg belépni.
  Nem biztos, mert nincs authentikatorom, de asszem valahogy így van.

  Reply

 • avatar

  hu1994

  |

  Nekem 1 kérdésem van mi az a Diablo III Authenticator ?

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@BBandika (#1):[/reply]Biztosíthatlak róla, hogy lesz Collector’s Edition Magyarországon is, az ára hasonló lesz a Starcraft 2-éhez, amiből egyébként még mindig (több, mint egy év elteltével) lehet kapni a CE-t, tehát aggodalomra semmi ok.
  Már csak a tartalma az, ami jó lenne, ha a BlizzCon-on kiderülne. (Mielőtt félreértenéd, a Mini Tyrael szobor csak a BlizzCon-on részt vevő látogatóknak jár, nem a gyűjtői változat tartozéka)

  Reply

 • avatar

  BBandika

  |

  Nagyon finom!:)Tud valaki infót arról,hogy nálunk esetleg Magyarországon elérhető lesz-e a gyűjtői változat?Vagy csak minimális mennyiségben és az előrendelők számára lesz?

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.