Skeleton King 1 hitted=1351 dmg

Professor J . Hírek, Videó 412

Még az 5-s patch érkezése előtt keletkezett az alábbi 1 ütéses Skeleton King kill. Az elkövető egy Barbár Weapon Throw Skill használatával, mely azóta kemény sebzéscsökkentést kapott, a videó önmagáért beszél:
 

 

Forrás:

 

Comments (45)

 • avatar

  Resouler

  |

  [reply]@Chob (#27):[/reply]nos kedves barátom én tudom hogyértette nem azzal van a baj csak mögéirta hogy dmg:P de nem annyi dmg et osztott:P na m1.. :D

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@DevilSeph (#36):[/reply]orulnek en is neki ha felviszik az arakat, legalabb dragabban tudom majd eladni amit en talalok ! hajra
  meg amit irtal azzal en is tisztaban vagyok, csak nem latom ez hol is mond ellent annak amit en irtam
  most egy kinai nem kereshet ugyanennyit, mert az osszeg amit o keresett, abbol mar lejott a tulajdonos haszna is

  Reply

 • avatar

  Antoh

  |

  Utoljára mondom el, szép lassan hogy megértsd. Ha ez sem jut el az agyadig arról már tényleg nem én tehetek. A #31-ben te linkeltél nekem egy magyar hírlapos gazdasági cikket, amire én azt írtam hogy egy bullshit. Erről magyarázok és te keversz ide mindent, ha valaki végigolvassa a kommentjeidet komolyan kételkedni kezd az épelméjűségedben. Nem érdekel a véleményed a gazdasági helyzetről, mert semmilyen rálátásod sincs és elolvasol valami hülyeséget és egyből azt hiszed hogy értesz hozzá, mikor azt sem tudod eszik-e vagy isszák.
  A bemásolt cikked a kínai farmerekről: senki nem mondta azt hogy a New York Times cikk nem igaz, mindenki hallott a gold farmolásáról, csak hidegen hagy, mert nem befolyásolja a játékélményed. Miért nem? Mert végig tudod vinni a játékot anélkül, hogy egy darab tárgyat is venned kéne innentől meg maximum azt érinti akinek a terve hogy az RMAH-ból éljen meg. Te kijelentetted, hogy max 1-2szer végigviszed a játékot és hagyod a fenébe. Ezt kéne tenned a fórummal is. Ez volt az utolsó kommentem hozzád, ha ebből nem érted meg akkor klínikai eset vagy. Nem tudom hány éves vagy, de ha idősebb mint 15 akkor sajnálatot érdemelsz csak, alatta még elnézném neked a korodból kifolyólag.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@Antoh (#41):[/reply]Figy nem én kezdtem hanem te kezdted ápolni a kínai gazdaságot és te szóltál be , hogy közgazdász vagy , azt most egyből mindenki hülye az interneten meg New York Times is kamu meg az Index csak te egyedül vagy itt a mester mint kiderült , esetleg egy autogramot kérhetek tőled ? Isten király vagy eskü ,
  A lényeg rájöttél a hülyeségeidre és most meg már off …..na mind1 kár hogy törölték az összes szövegedet. Most meg már ilyen szöveggel jössz hogy nem erről hanem arról beszélsz, akkor döntsd már el miről beszélsz vagy olvasd el újra mit írtál…
  Itt van te írtad !

  “#38 | Antoh szerint: 2011. november 10. csütörtök @ 12:38
  Válasz | Idézet Antoh

  @DevilSeph (#31): Akkor most megkérlek, hogy hagyjál békén és ne linkeld a hülyénél hülyébb cikkjeidet, amelyeket szintén olyanok írták akiknek halvány fingja sincs semmiről ahogy neked sem. Leír valamit egy ostoba, elolvassa a többi aztán azt hiszik mindent tudnak. “

  Reply

 • avatar

  Antoh

  |

  [reply]@DevilSeph (#40):[/reply]Nem a New York Times-os farmoló cikkről beszélek, mindenki hallott róla hogy farmoltak wowban, ez most lényegtelen, én a magyar hírlapos szennyről beszélek amit konkrétan nekem linkeltél és már leírtam nem egyszer erről a véleményem csak az admin törölte a hozzászólásokat mert valóban off, ez nem egy gazdasági fórum. Kérlek, hagyj békén a közgazdaságtanról való képzelgéseiddel, mert nem vagy vitapartner. Köszönöm.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@Antoh (#38):[/reply]Mégis miben nincs fingom sem? a szöveget támad és ne engem! te mást sem csinálsz csak lehúzol szavakban és semmi más értelmeset nem tudsz írni csak azt,hogy: “a kínaiak kihúzzák Eut a szarból” amúgy még a magyarok is jobban keresnek a kínainál .Szóval ha itt ha valakinek nincs fingja elég sok mindenről az te vagy , csak sértegetni tudsz zéró alapon. Amúgy semmi bajom D3al és alig várom hogy kijöjjön de a tény az tény , hogy mit jelent a China Power fogalom
  New York Timesba megjelent cikknek a szerzőjének van fingja szerintem meg amúgy ezek alap tények neked is inkább utána kellene nézni a dolgoknak mielőtt szájhősködsz.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@Ohyner (#37):[/reply]teljesen igazad van, én is hasonlóan fogok játszani mint te . De kérlek ne fogalmazz már többes számban csak a Rici írta ezeket hülyeségeket , hogy infernón keresi lóvét amíg te vered a dobozokat.

  Reply

 • avatar

  Antoh

  |

  [reply]@DevilSeph (#31):[/reply]Akkor most megkérlek, hogy hagyjál békén és ne linkeld a hülyénél hülyébb cikkjeidet, amelyeket szintén olyanok írták akiknek halvány fingja sincs semmiről ahogy neked sem. Leír valamit egy ostoba, elolvassa a többi aztán azt hiszik mindent tudnak. Tökéletesen látszik a kommentjeidből hogy nem vagy beszámítható ember, neked orvosi segítségre lenne szükséged vagy egy késői Taigetosz ugrásra.
  Sok sikert kívánok a 40 fős szervezetten ellened farmoló kínaiakkal való harcodhoz, remélem nem esik benned kár a gumiszobában.
  Kit érdekelnek a kínai farmerek, ezerszer el lett mondva neked hogy a te játékélményedet nem befolyásolja az hogy másnak milyen tárgya van, te rinyáltál hogy max végigviszed egyszer vagy kétszer a játékot és annyi mert szemét Blizzard és egyebek, akkor meg minek szerencsétlenkedsz itt és magyarázol még mindig az RMAH-ról. Ahhoz hogy végigvidd a sztorit baromira nincs szükség item vásárlásra. Vedd észre magad, te vagy itt a bohóc csak nem szórakoztatod a közönséget hanem szánakozva néznek rád.

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  Srácok, higgadjatok le, és gondolkodjatok! Teljesen értelmetlen dolgokon vitatkoztok. Úgy ki vagytok bukva, mintha most jelenne meg a “szakmaszerű” farmolás az online játékokban. Tudtok ellene mit tenni? Jobb lenne, ha fű alatt csinálnák ugyanezt, mert valahogy mindenképp csinálják majd! Így legalább a Bliz is profitál belőle valamennyit. Mert ez ellen úgysem tudna efektíven fellépni.

  Amúgy pedig senkinek nincs megtiltva, hogy összeüljön 10-20 emberrel és Magyarországon is farmolják az itemeket.

  Már most látom, hogy kár volt berakni az arénát. Elvileg fun faktornak rakták be, úgy hogy aki akar megy, de nem ez lesz a hangsúlyos. És már megy a sírás, mert aki itemet vesz, mert aki farmol az majd megöli a többit, és a balansz. Ebből az lesz, mint a wowba, pvp orientáltság felé lesz eltolva a játék a sok sírás miatt, le lesznek butítva az amúgy pve-n jól működő spellek. Mert ha PVE-t nézed semmi hátrányod nem származik belőlük. Vagy ha valaki villogni akar, az időt vagy pénzt áldozzon rá!

  Srácok, én olyan nyugodtan elfogok ezzel a játékkal játszogatni a magam komótos tempóján, hogy nagyon. Úgysem bírom ki, hogy ne minden karakterrel egyszerre játsszak még ha van is fő karakterem. Tipikus minden ládát szétverek játékos vagyok. De most ezért miért kellene nekem rajtatok röhögnöm, hogy ti infernón jártok, és a legjobb cuccokat farmoljátok? Mert ti is élvezitek a játékot, csak más a tempótok? Ha kiírjátok ide az eredményeiteket, hogy miket találtatok együtt örülök veletek, hogy kicsiny közösségünk sikereket ért el. Gratulálok majd nektek, ha egy új jó buildet találtok ki. Nem fogok irigykedni, hogy ti már csudameteort dobáltok, egyszer lesz nekem is fullos zombifalam. A legszebb az egészben, hogy nekem a nightmaren való szöszmötölés ugyanolyan játékélmény lesz mint nektek a farm.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@Rici (#35):[/reply]FIgy nem tértünk le az eredeti témáról csak válaszoltam arra hogy te d3ból akarsz megélni….
  Olvass már utána kérlek, hogy mit is jelent kinai gold farmernek lenni, mert uncsi elmagyarázni . Az a lényeg , hogy vannak internet cafe tulajdonosok Ázsiában, nem egy hanem több 100 vagy 1000 !! akik foglalkoztatnak 20-tól 50-ázsiait szinte rabszolga körülmények között és reggel 6 tól éjjel 2-ig farmolnak az Eus , ázsiai vagy USA szervereken, létrehozott karaktereikkel. Az ázsiainak ez egy meló hely és nem tulaja a karakterének. Mindent amit farmol odaadja a tulajnak aki kezeli az egészet és a tulaj eladja majd nekünk az összehozott goldot vagy tárgyakat. Ez már több éve így működik WoW-ban , Lienage2ben Aionban stb több száz játékban. Sőt uralni is szokták az AH-t általában felvásárol mindent , majd drágán adja . Az lényeg hogy maximalizálja a bevételét és hidd el nem fogsz te diabloból megélni de ha nem így lenne még akkor sem élnél meg Diabloból , úgy hogy keress inkább normális melót és ébredj fel buborék világodból !

  Tessék a New York Timesból kivett szöveg
  egy kinai gold farmer valómása :
  One 23-year-old gold farmer told the New York Times: “For 12 hours a day, seven days a week, me and my colleagues are killing monsters. I make about $250 a month, which is pretty god compared to the other jobs I’ve had, And I can play games all day.”[Source: David Barboza, New York Times December 9, 2005]

  0,74 dollárt keresett egy órára a kínai farmer és dolgozott heti 7 napot , 12 órát naponta .
  De pl az északi koreai állam hackereket bérelt akik , feltörtek Ázsiában accountokat és így egy év alatt 2 millió dollárt sikerült összehozniuk. Érdekes téma még , hogy a kínaiak a börtönbe is alkalmaznak kínai farmereket.
  Az egész online pénz csinálás nagyon szervezett elég rég óta és Blizz ebből is hasznot húzz , de akár saját tárgyakat is berakhat Ahba.
  Amúgy meg ne hozd fel a D2öt , mert ez D3 és nem sok köze lesz a játék piaci részének a régihez képest.

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@DevilSeph (#34):[/reply]hat az mar vilagos, hogy bele se gondolsz, miket irsz, vagy hogy mi fog tenylegesen tortenni, es milyen hatasai lesz rmahnak d2hoz kepest, csak ontod magadbol a hulyeseget : D de semmi gond
  miert akarnek egy “20 fos kinai csapat ellen” farmolni? amennyit 1 db kinai tud farmolni, annyit en is tudok farmolni, ha o meg tud elni ennyibol, en is meg tudok elni ennyibol
  barki felrakhatja az rmahba a cuccot, epp ezert talaltak ki
  ha 40en farmolnak, akkor a nyereseg is 40 fele oszlik, ugyanannyit kapsz, mintha egyedul farmolnal, eppen ebben kulonbozik barmilyen mas jatektol, es a d2tol is
  amugy pvpzni es szeretnek majd, de hogy kolteni nem fogok ra (sot, inkabb meg en adok el) az is biztos
  na mindegy, itt mar nagyon eltertunk az eredeti tematol

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@Rici (#33):[/reply]Te diabloból akarsz megélni ? na még ilyet sem hallottam , nem érted a lényeget mondom minden szerveren eu , usa , ázsia , tucatnyi internet kávézó fog tucatnyi éhező 1 méter 60 centis kis sárgát foglalkoztatni éjjel nappal farmolni fognak , amíg te találsz egy tárgyat ők 30-at , nem fogsz te szart sem keresni , mert ezek szervezetten farmolnak 20an vagy 40 en ellened , álmodj szépeket vagy ébredj fel !
  Ez azért gáz mert ha Blizz ezt jól tudja ezért nehezíteni fogja a dropratet másképp értéktelen lesz a játék pár hónap után és ennek az hátránya hogyha szervezett tömeges farmer kell egy két tárgy dobására akkor felejsd el hogy te egyedül bármit is fogsz keresni sőt fizetned kell ha jó tárgy kell , mert lehetetlen lesz bármit is kiütni , hogy egyenlő legyél a többi mastercardos harcossal! Szóval sokan azt mondják, hogy nem is olyan rossz ötlet az RMAH de nem gondolnak bele egyeseknek ez tényleg megélhetésük és mint leírtam . Annyi , hogy nem fogsz te megélni sőt ha pvp-zni akarsz akkor költened kell ennyi , így találta ki a blizz hogy ne haljanak ők se éhen , mert keveslik a wowból szerzett zsákmányt. Ez annyira nyilvánvaló nem értem ez miért téma és egyesek ábrándoznak.
  HÁT EZ A LÉNYEGE ennek az egész China Power videónak is amit láttunk nézd meg milyen elszántan felépítették a barbárt és 20 an dolgoztak rajta és még pénzt sem kapnak belőle csak egy béta barbár és olvasd el íoutubon a videó alatt 20 an dolgoztak rajta, na ilyen beteg horda ellen akarsz te RMAH-zni , ébredj fel!
  Teljesen a poszton belül maradtam a videóhoz képest!

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@arthasboy96 (#32):[/reply]szerintem te nagyon felreertetted amit irtam, olvasd el megegyszer :o

  #31 lehet, hogy lesznek, de akkor sem shopban szervezodve mint d2ben, mivel egy itemshop itt nem tud olyan korulmenyeket teremteni, hogy jobban megerje neki dolgozni, mintha te magad raknad fel rmahra
  kinaban egyszeruen olyan alacsonyak az irl arak es a fizetesek is, hogy jobban megeri nekik ilyennel foglalkozni, ahol az arak globalisak es nem atlag kinai penztarcahoz vannak meretezve :D
  most hogy barki adhat el cuccot, teljesen masok lesznek az rmah arak, mint egyebkent lennenek, senki nem fog sigon shieldet venni 5 dollarert, mint ahogy d2ben most teszik
  de en igazabol nem is a kinaiak miatt aggodom, hogy leviszik az arakat, inkabb a botok miatt, na amig botok nem lesznek, en meg fogok elni d3bol : D

  #11 azt mondtak nem akarnak pvpbol e sportot csinalni, ugy tudom, ez wowban is gond volt, nem tudtak pvpre es pvmre egyszerre balanceolni a jatekot

  Reply

 • avatar

  arthasboy96

  |

  [reply]@Rici (#30):[/reply]Az ide író emberek oroszlánrésze azért nem tutyimutyizni fog single playerben, minden hordót felrobbantva és a tájban gyönyörködve. Hanem a megjelenés után 2-3 héttel már csak infernora fog koncentrálni, és az endgame tartalom cooky cutter farmolására helyezi a hangsúlyt. Nem kell ide az álszerénység. Ugyanaz lesz a szitu, mint D2 esetében, max még megvan a bizsergető izgalom a hozzád hasonlókban, hogy milyen jó lesz felfedezni mindent magadtól. Lehet, hogy te is röhögsz rajtunk, de majd mi is röhögünk, amikor még nightmare-n fogsz békákat eregetni, addig minden 2. karakter time warpos crimson runás meteorokat fog eregetni infernos champion hordákra fullos cuccokban, majd a lootot beteszi RMAH-ba xD

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@Rici (#30):[/reply]De lesznek , mindig minden szerveren vannak beosztott kínai farmerek akik 24/14 órát farmolnak egy internet kávézóba napi pár dollárért ahol a tulaj majd eladja az Eu-soknak a tárgyakat vagy vagyont igazi pénzért. Na most az a különbség hogy Blizzard még legalizálta ezt a tevékenységet sőt támogatja is az RMAH-val tehát mindenki lehet önző és leszarja ezt a tényt . A kínai farmolás minden mmorpgben jelen van. Szerintetek a világ leghíresebb rpgben nem lesznek jelen? Nyugtasd magad nyugodtan lesz még ebből anyázás…
  Meg közgazdász Antonnak ezt ajánlom pénzről !!!
  http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/valtozatok_osszeomlasra.html

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  azert latom itt elegsokan felreirtettek a dolgot :D
  eloszor is azsiaiakkal nem is leszunk 1 realmen (? d2ben igy van)
  teljesen mindegy, hogy o mit csinal ott, vagy a kinaiak mit csinalnak, az teged semmiben nem fog befolyasolni
  de azert en szeretem hallgatni ilyenkor az embereket, meg jokat fogok mosolyogni, mikor megelek a d3bol, mikozben ezen masok bosszankodnak :D
  masodszor pedig ez nem jelenti azt, hogy a barbar op, egyszeruen addig jatszottak a jatekkal, amig kitapasztaltak, hogy melyik a leheto legtobbet sebzo skill, mikor megtalaltak csinaltak ra egy karit, felcuccoltak es felvettek a videot, nem ertem egyesek miert neznek ugy ra, mintha valami nagy achievement lenen

  Reply

 • avatar

  arthasboy96

  |

  Úristen RMAH! Úristen leoric 1shot!

  Úgy mondjátok, mintha ti, vagy én, vagy bárki más nem fanoldalakról leszedett pöccre kimatekozott buildekkel rohanna át ásítozva infernon a leveling guide-ok alapján már a 2. karakterétől fogva. Jó, itt biztos sokan vannak, akik nosztalgikusan szipognak a Diablo1en, és a barátokkal történő szépen lassan questelgetős RPG-s stílusról handabandáznak. Viszont lássuk be, megjelenés után 2-3 héttel a “keménymag” 90%-a forumokat fog bújni, és cooky cutter buildekkel infernot farmolni. Ez elkerülhetetlen!

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@DevilSeph (#29):[/reply]Nos, mielőtt elmegy ez a poszt mindenfelé szeretném leszögezni, hogy maradjatok a cikknél, ne álljatok neki személyeskedni, tartsátok be a hozzászólási szabályokat, és a józan ész szabályait.
  Különben szépen csendben törlődni fog az összes hozzászólás.

  Reply

 • avatar

  Chob

  |

  [reply]@Resouler (#27):[/reply]Te ilyen kritikus személyiség vagy? :D Azért 1351 mert , Leoric-nak 1351 élete van single-ben, szóval nem az okozott sebzésre céloznak a címben, hanem arra, hogy mennyi a minimum amire szükség van, hogy 1 ütés legyen.

  Amúgy a video szépen demonstrálta, hogy hell és inferno nehézségen, hogy fog majd ő lecsapni minket :D

  Srácok, amúgy ezt a sok marhaságot elolvasva amit leírtatok… komolyan mondom /facepalm , ti frusztráltak vagytok vagy üldözési mániátok van, most leginkább DevilSeph-re gondolok…

  Ez a játék más… kit érdekel, ha Pistike megveszi a cuccokat ( persze majd tőlem :DD ) RMAH-ból? Fogjátok és szépen jobb tudással/skillel lecsapjátok… Igen azzal, mert itt a pvp-ben nem lesz resillience mint a wow-ban, ami meggátolna ebben titeket.

  #22 Btw… Ott a szerkesztés gomb is.. ezért nem kell még egy hozzászólás.

  Prof J gondolom fogod te is mostanában a fejed, ami itt megy manapság néha a frász kerülget, mit össze nem hoznak egy ilyen hírből :) Gondoltam rá régen, hogy jelentkezek moderátornak, de azóta lehet nyugtatón élnék :D

  Reply

 • avatar

  Resouler

  |

  1362 dmg…

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@Antoh (#25):[/reply]Ha közgazdász vagy és értesz az inflációhoz , akkor tudod , hogy nincs olyan , hogy kihúzod a szarból , vagy hogy , hogyan jön létre a pénz csakis adósságból, ez kell a világnak és fogalmam sincs mi lesz a jövőben, mert túl népesedtünk és a kínaiak így mossák tisztárra a pénzüket , hogy mi Eusok adósok leszünk , inkább segítenék az éhező kínaiakat, éjjel nappal dolgoznak 1 dollárért , tudod mit? add nekik ajándékba a kutyádat meg macskádat és hívasd meg magad ebédre :D Komolytalan vagy te nekem kicsit , mi ez sárga imádat.

  Reply

 • avatar

  Antoh

  |

  [reply]@DevilSeph (#23):[/reply]3200 milliárd dollár devizatartalékot nem neveznék kamu pénznek ha nem gond.. garanciát pedig egyértelmű hogy kérnek ha kihúzzák az eu-t a szarból. Ja és arra amit a törölt kommentedben írtál: nem vagyok se ázsiai sem agymosott, közgazdász vagyok:) De hagyjuk is inkább mert off.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  Hidd el Crafty , hogy akár mennyire is pro vagy jön egy kövér bank kártyás és levásárolja a tudásodat , leolvassa talentumokat a nettről és odapirít, majd neked és akkor majd ordítod neki hogy : RMAH NooB , de azon is gondolkoztam hogy a karakterem neve az legyen hogy :D Mastercard :D vagy lehet olyanba is belefutunk majd hogy: Father’sDebitcard , vagy MastercardWariorxxx :D tuti tele lesz ilyen nevűvel :D nem tudom én gondolkozom valahogy ezen az egészen és mindig mosolygom , hogy mi a fene történt az emberekkel , hogy ide jutottunk , én már 20 éve játszom minden szarral és régebb ez egy rossz vicc lett volna és valóra vált a rémálom és elfogadjuk :D Ez egy játék baszus!…. lényege : elszabadulni kicsit a való világtól ahol amúgy is minden a pénzről szól! pénztől függ milyen nőd van és milyen társaságban vagy és mit dolgozol meg a tisztelet! és most a kedvenc hobby töltésünk is arról szóljon hogy kinek kövérebb a pénztárcája ? :D mert úgyis erről fog szólni akármi legyek ha nem !! Hát miről szólt nektek a jó öreg verseny szellem ? nem születtünk pénzes zsák családban de volt egy hely ahol mindenki egyenlő , egyenlő erővel szál egymással szembe és megmutatja milyen ügyes :D
  Ezért utáltuk a autoaimet counter strikeban meg a maphackereket starcraftban stb sorolhatnám és ebben reális MRAH :D na ne …. :D amúgy ritka jó játék a történelem hátérvilága stb

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  Ja amúgy tényleg gáz volt kicsit a comment :D talán túl rasszista ezért töröltem is, de Anton baszus a kinaiak akkor is szarok és nem ölnek bele semmit Eu-ban max hasznot akarnak húzni , terjeszkedni esetleg, a kamu pénzükkel! ne hogy már elhiggyél ekkora hülyeséget , de D3 jó lesz csak utálom , hogy minden ezekről a sárgákról szól mostanában.

  Reply

 • avatar

  Lamek

  |

  [reply]@Lamek (#22):[/reply]Btw hol a morderátor a permabannal?

  Reply

 • avatar

  Lamek

  |

  [reply]@DevilSeph (#20):[/reply]Az ilyeneket komolyan mondom szedálva kéne tartani…. szégyeld magad.

  Reply

 • avatar

  CraftyFOX

  |

  [reply]@DevilSeph (#15):[/reply]Ezt a verseny szellem részét nem nagyon értettem, mert most az hogy mennyire jó a karaktered nem igazán verseny kérdése, úgy értem és mi van akkor ha picit gyengébb ? amíg neked örömet okoz vele a játék semmit nem számít.

  Ami a meggyanusítást illeti hogy vetted, végülis bevezethetnének egy rendszert ami az item eredetére utal de ez szerintem inkább hátráltatná a dolgot mert néhányan talán feszélyeznék magukat hogy noobnak nézik mert vesznek ezt azt. Azt is tudni kell hogy az hogy vettt egy kardot nem jelenti azt hogy múlt héten nem adott el egy polearmot és nem e esetleg ennek az árából van, mert ugye abban már semmi kivetni való nincs. Ez az egész azért alakult ki már a d2 ben hidd el mert volt rá kereslet, voltak emberek akik szívesen kipróbáltak volna ezt azt de nem volt türelmük vagy idejük, miközben egyeseknek voltak bot-jaik xD de erre itt nyilván vigyáznak majd (különben gyorsan bedőlne a dolog)

  Egyébként ha már így szóba hoztad lolozok egy ideje és biztosíthatlak róla hogy ott is elvész majd a “verseny szellemed” mikor találkozol a tömény emberi ostobaság és a gyengén működő matchmaker kombinációjával.(pl nem túl “versenykedv növelő” 4-5 gamet egymásután elveszíteni afk társak, full noobok meg trollok miatt)

  Orpheus – Hát itt tényleg nem gondolom hogy minden szinten minden karit ki kéne minden mobhoz és minden másik karihoz képest balancolni mert akkor 2030 fele lesz ebből D3. Lehet félreértettem de szerintem nem nagy tragédia ha pl lvl 12 es monk gyorsabban viszi N°42365 es trashmobot mint a barbár ha lvl 60 ra kb ugyanolyan hasznosak és erősek (az itemeket leszámítva). A végére legyenek kb balancosak hogyha valaki lvl 60 on pvp re adja a fejét akkor ne menjen el a kedve. Ha meg közbe egyik másik esetben egyik másik karakter jobban muzsikál az csak mégegy jó ok arra hogy csapatba játszon az ember, a lényeg hogy mindegyiknek meglegyen a maga erőssége és egymáshoz képest se legyenek túl vad különbségek.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@Ludo (#17):[/reply]Hát ja, fura dolog ez, de mindenhol kell a balance nem csak nagy szinten.

  Reply

 • avatar

  Antoh

  |

  [reply]@DevilSeph (#15):[/reply]Szerintem inkább orvoshoz menj el. Szidod az ázsiaiakat akiknek a szorgalmáról az egész világ példát vehetne(főleg a görögök, amúgy meg mindenki Kína seggét fogja nyalni mert beletolnak 100 milliárd eurot az eu-ba hogy megmentsék ezt a rakás sz*rt, na mindegy nem ez a lényeg), utána meg hisztizel hogy aki több időt játszik annak jobb tárgyai vannak. Irigység, ismerős fogalom? Mennyire befolyásolja a te játékodat ha másnak jobb tárgyai vannak? Akkor neked csak sárga színű diablo jut főellenségnek vagy mi? Dehogy, ezt te is tudod hogy baromira nem befolyásolja senkinek a játékélményét hogy a másiknak milyen cucca van… csak a szokásos magyar irigy mentalitás.
  Egyszer azt írod no lifer kockák meg hogy szarsz bele mennyit sebez a barbár, utána meg azért sírsz mert ha többet játszik jobb cuccai vannak. Végül az rmah-ban vásárlók szerinted noobok és emiatt kihal a “csalás-mentes” verseny, de lezárásként még beírod hogy te is onnan fogsz venni tárgyakat. Gratulálok :)
  A legjobb dolog ami történhetett a Diablo 3-al hogy bevezetik az rmah-t, aki venni akar tárgyat az megteheti legálisan, anélkül hogy átvernék vmi dupe-olt cuccal, aki eladni akar az kereshet egy kis pénzt és nem is kell kiutaltatnia, hanem hagyja a blizzardos számlán és abból megveszi a HOTS-ot vagy a következő diablo kieget, aki pedig se venni se eladni nem akar az meg szépen eljátszogat és kész, semennyire nem érint téged hogy van olyan játékos is egy külön game-ben aki vett itemet…. ráadásul a realmek között nem lesz átjárás, szóval nem értem a sírást.
  A zsidózást meg a többi rasszok szidását pedig nem kéne erőltetni.

  Reply

 • avatar

  Ludo

  |

  Az egyébként tényleg nem ártana, ha max szinte menne a béta mert kis szinten balaceolgatni… hát fontos fontos de a nagyszintes komplet karik lennének érdekesek.

  Reply

 • avatar

  Lamek

  |

  [reply]@DevilSeph (#15):[/reply]Biztos.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  Crafty ez tényleg jó amúgy és igaz is és mindenki jól jár csak hogy, majd meglátod mi lesz az eredménye , kb az hogy : mindenki meglesz gyanúsítva hogy RMAHban vette a cuccát és egy noob :D mellesleg aki nem akar költeni rmah-ban és nem kockul egésznap, mehet faszba single playerezni bár d3 ban csak multi van :D :D :D mind1 amúgy már engem ez nem is érdekel , csak hát a versenyszellemnek annyi , értéktelen de majd dota2 ben meglesz a verseny szellem és most hogy ki próbáltam League of Legendset azt kell mondanom ,hogy érdekel a dota2 és elképzelhető hogy D3 csak egy sima végig viszem párszor játék lesz semmi különlegességgel . Most is 15 millió van reggelve LOLban. Ezt azért osztom meg , mert valszeg sokan így fognak majd gondolkozni. Nekem ha azt mondod pc játék akkor csak 1 létezik diablo de lehet, hogy lejár blizznek is a szerencséje a zsidó anyjukat :D pfuj lehet kicsit rasszista vagyok változtatnom kell a modoromon elnézést.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  [reply]@CraftyFOX (#13):[/reply] szerintem te lehetsz bármekkora kocka akkor sem fogsz a közelükben sem érni és feladhatod az egészet , pont a te fajtádat sajnálom , mert beleölsz majd egy csomó időt és tessék 20 an dolgoznak majd 1 karakteren stb , minden bugra mindig rájönnek,kihasználják és mindig valamivel előnyben lesznek és kurva sok van belőlük és elárulom sokan lesznek az eu szervereken hogy majd üzleteljenek , amúgy régóta várom dájeblót :D és naná hogy költök rá és nem fogok farmolni sőt hülye voltam eddig hogy nem így csináltam , azt a farm időt mondjuk munkára fordítod és jobban kereshetsz és jobban jössz ki de elárulom neked hogy itt veszítettem el a jó öreg verseny szellememet ami az eddigi összes online játékban megvolt. Itt vesződik el a jó öreg csalás mentes verseny szellem és mindenki szarik bele , blizzard diktál és annyi az egész , hogy a mai fiatalok amúgy is leszarják a rmah-t.

  Reply

 • avatar

  CraftyFOX

  |

  Orpheus – ez egyáltalán nem volt gyengítés olvasd vissza amit írtam. Azért nem finish move mert vanszeg akarnak thrower barb buildet a d3 ban is és ha lehet jobbat mint ami a d2 ben volt.

  DevilSeph – Felesleges ennyire felpaprikáznod magad. Ha non core vagy el kell fogadnod hogy nem vagy annyira erős mint aki szívét lelkét beleöli. De még ez sem teljesen igaz, ha már annyira “yes lifer” vagy akkor gondolom szépen keresel pénzt is, szóval csak el kell ugranod a RMAH-ba és televenni magad minden finommal. 2 perc alatt megveheted azokat az itemeket amiktől ezek a “gonosz húzottszeműek” annyira királyok. Jah hogy nem akarsz rá költeni ? Jah hogynem akarsz vele időt se tölteni ? Jah hogy ugyanolyan giga erős akarsz lenni ? Sajnálom de ez nem fog menni. Valamit valamiért, vagy beleköltesz vagy lyukasra játszod vagy elfogadod hogy hobbi szinten vagy és igenis van aki sokkal erősebb nállad, aminek mellesleg semmi jelentősége mikor 3 haveroddal együtt funoltok egy private gameben.
  Ezt is kevesen értik, ha nem akarod, soha nem találkozol eltápolt emberekkel, ha pedig érdekel az eltápolás, arra vagy időt vagy pénzt de szentelni kell. Ha ezt nem fogadod el akkor ez a fajta “farmolgatós” játéktípus nem a te világod.

  Máskülönben mit érne az “eltápolás” übersuperoverpower érzése, ha bármelyik casual összehozná 1 hét alatt ?

  Ami pedig a sárgákat illeti, ők ebben jók de ez neked nem feltétlen baj. Lehet hogy lefarmolnak mindenkit a pályáról és egymást túl licitálják az auction hause ban de ezzel pont hogy lenyomják az árakat. A végén olyan itemet veszel 2 dolcsiért (ennyit csak rászánsz ha már akkora real life vagy) amit a srác 2 hétig farmolt, ez esetben alighanem te jártál jól azzal hogy ő tryhard-kodott.

  Amit kevesen értenek az RMAH al kapcsolatban hogy tökmindegy hogy no lifer farmer, tehetséges mázlista, született pro, casual, softcore vagy bármelyik kategória vagy előbb utóbb jól jársz és hasznát látod. Aki egész nap csak farmol legalább végre egy kis pénzt is kereshet vele aki pedig egész nap dolgozik, este bagóért utoléri a többieket.

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  Jaj meg ez balancolgatás , ez is akkor faszság , soha büdös életben nem volt balance és nem is lesz , teljes balance lehetetlen és akkor a sok csöcselék, warlockot meg rugót kezd újra , ez is egy olyan dolog amit soha nem értettem , ha szeretek egy karaktert szarok bele hogy barbár legyőz mert az illető valszeg bármilyen karakterrel legyőzne mert ultra kocka és nincs jobb dolga, csak a nagyon profiknál számít az kis balance hiányosság de azt lehetetlen megoldani mert a játék rovására megy és mi most várhatjuk ám a game megjelenését mert balancolgatni akarják hogy majd Esport legyen . És egy csomó ilyen faszság van a mai játékvilágban amitől csak negatív véleményem van de az biztos , hogy ilyen hülyeségek miatt halasztgatják a játékot ami már rég készen van. De hát az ázsiaiak versenyezni akarnak majd pénzért aztán nekik tervezgetik itt a balancet , amúgy szarok bele mekkorát üt a barbár :D

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  [reply]@DevilSeph (#10):[/reply]Hát ja, elég zavaró, hogy mindig van pár (jó pár ezekszerint..), akik úgyis mindig jobb cuccokban lesznek, mint te, mert ők egész nap ezt tolják, tehát több esélyük, és idejük van jobb karaktert fejleszteni.., elég sok játékban volt már ez, ahol ilyen kínaiak, vagy kik ezek.. kb elcseszték mások játékát..

  Reply

 • avatar

  DevilSeph

  |

  Szerintem már most tudjuk ki fog lenni az első level 30 vagy 60 vagy mennyi van itt , hát ez 20 kínai összefog és imba karaktereket gyártanak , élvezet kb 0 van nekik , csak annyira szó szerint jelentéktelen életük van hogy más nem jut nekik mint egy játékban lévő dolgok rekord megdöntése ,ez amúgy negatívan szokott hatni a későiekben ránk . Lehet azt mondjátok én vagyok negatív de elegem van ezekből húzott szemű ge….ből főleg amikor wowoztam ott farmerkodtak és egy questet nem bírtam tölük megcsinálni főleg Aionba na ott túlzás volt, kínai farmer és a bot ami végül kinyírta játékot és a saját munkahelyüket is. Tehát már az iylen first ez first az tól hányingerem van.

  Reply

 • avatar

  Orpheus

  |

  A végén semmire sem lehet majd használni ezt a weapon throw skill-t, azt kéne hogy ez egy olyan “kivégző” skill lenne, amit pl csak akkor lehetne használni ha az ellenfél HP-ja 20% alatt van!

  Ezzel a gyengítéssel semmit nem oldottak meg…

  Reply

 • avatar

  8ER

  |

  low lvl-en balanszolgatás? ki a legerősebb lvl 13-on? vicc nem?

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@mokushergelo (#2):[/reply]Pontosan, a számból vetted ki a szót, szerintem messzemenően a béta legerősebb karaktere, nem kasztja hanem karaktere, és tuti hogy iszonyat sok “munka” van benne. Amulettet még egyáltalán nem láttam a bétában, azt hittem ilyen low szinten nem esik, erre tessék…

  Imbának tűnik a történet, de ha ilyen felszerelést kapna egy demon hunter ő is kivégezni az sk-t, ha nem is egy lövésből max 2-vel az Impale-t lvl 2es képességével. Azért ezek a 266 attack érték brutális

  Reply

 • avatar

  CraftyFOX

  |

  Hm jól emlékeztem. Valójában a weapon throw-t nem gyengítették a patchben hanem átdolgozták. Ha alaposabban megnézitek ugyan csökkentették a sebzését 30% weapon dmg-el, ugyanakkor a fury költségét felezték. Emellett a throw speedröl nem sokat tudunk (gondolom azért összefügg a weapon speedel) de lehet hogy összességében nem sokat változott a dps, legfeljebb mostmár jobban függ a weapon speedtöl és ezért elgondolkoztató hogy “nagyotverővel” dobáljon valaki vagy “gyorsanverővel”. Főleg mivel hogy a resource costját viszont megfelezték abszolút számításba jön a gyorsanverős változat (csak azért mert többet kell dobálni még nem feltétlen fogy ki a fury).

  Ha a számokat vesszük alapul a változás egyelőre annyi hogy 14,2857% al többet kell dobálni viszont erre 100%-al több resource jut.

  Ami pedig a rekordokat illeti ha jol emlékszem a “killingspree”-ben a monk meg a dh szokot alkotni.

  Reply

 • avatar

  Ludo

  |

  Ez így igaz jó lenne, ha már ott tartana a béte hogy nem szinte csak barbárokat látunk “csodát tenni”. Mert wizard még néha néha feltünik aztán a doki de a monkról és a DH-ról nem sok ilyesmit találni… de az SC2 ből kiindúlva itt is jó lesz az egyensúly csak idő kell még hozzá.

  Reply

 • avatar

  Raadon

  |

  Pont az ilyen bétázókra van szükség. Hogy minden részletet kimaxoljanak, és kiderítsék a hibáit.
  Ennek hála a Weapon Throw Skill gyengült, a Skeleton King ranged dps-e erősödött (asszem).

  Igen erős a barbár, és gyenge a DH, de ez a béta lényege, hogy kiderüljön.

  Reply

 • avatar

  mokushergelo

  |

  Most még van idő kiegyensúlyozni a karaktereket. Meg azért tegyük hozzá 20 kínai farmolt heteken át, hogy ennek a barbárnak a bétában fellelhető legjobb cuccokat összeszedjék :D lehet többivel is meg lehetne csinálni valami hasonlót, ha nagyon ráfekszenek, ki tudja..

  Reply

 • avatar

  monzi

  |

  Ezekkel a videokkal nekem azt kezdik sugallni,hogy a barbar karakter lessz a legerosebb mind kozul.Azt demonstraljak,hogy 1 utessel fexik Leorik..Miert nem mutatnak wich dr-t,vagy monkot,vagy wizardot esetleg demon huntert 1 lovessel (utessel) leteriteni Leorikot??

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.