Kezdőlap Hírek PlayIT – December 17, Millenáris park

PlayIT – December 17, Millenáris park

38
0
MEGOSZTÁS

karácsonyi játékvásárA Budapest GameShow örököseként most új névvel és arculattal érkezik Magyarország legnagyobb játékos rendezvénye, a PlayIT!

A jegy ára 1000 Ft lesz, mely teljes mértékben levásárolható több helyen is, mint pl. az 576Kbyte vagy a Holdfényteam standja. A jegyek értékesítési helyeiről és az akció részleteiről később tudhatunk meg további információkat.

Helyszínül a Millenáris Park B csarnoka szolgál majd (térkép itt), az időpont pedig december 17., reggel 10-től egészen este 7-ig tartani fog a buli.

Az eseményre nem csak hardcore játékosokat várnak, hanem családokat is és bárkit, akit érdekel a játék, szórakozás és az információ technológia, hiszen helyben kipróbálhatjuk a legújabb játékokat, mobil eszközöket és a legújabb számítástechnikai vívmányokat is.

Ám ennyiben nem nem merül ki a lehetőségek tárháza, lesznek “zárt ajtók mögötti” előadások (a nap folyamán több alkalommal is), melyeken a Diablo 3-ról és a Mass Effect 3-ról tudhatunk meg információkat és láthatjátok akcióban is ezeket a címeket.
Továbbá az egész nap folyamán lesz mindenféle verseny, melyekre a nevezés ingyenes és sok-sok ajándékot és nyereményt lehet majd szerezni. Lesznek még színpadi előadások és természetesen az elmaradhatatlan kedvezményes karácsonyi játékvásár lehetőség is, ahogyan azt a Budapest GameShowkon is megszokhattuk már.

Mind ezekről később jelentkezünk még további részletekkel, addig is kitartás.

Egy kis ízelítő a játék kínálatból:

Forrás: PlayIT.hu

MEGOSZTÁS
Előző cikkTöltő képernyők
Következő cikkBoss Window update