Kezdőlap Egyéb Followers – Enchantress

Followers – Enchantress

106
0
MEGOSZTÁS

Magam mögött hagytam mindent… egyedül a remény vezet most.

  Eirena a varázslatok mestere, és acélos bátorsága a csatában meghazudtolja fiatal korát, de az eredetének igazsága, megmagyarázza ezeket a tulajdonságokat.

 Eirena története, a távoli Mágus klán háborúk korszakában kezdődött, ahol egy titkos mágiát használó rend nővére, ami a Próféta Kezeként volt ismert. Mikor a rend vezetője, a névadó Próféta előre látta a bekövetkező nagy katasztrófát 1500 év múlva a jövőben. Eirena és nővérei az életükre esküdve, ígéretet tettek, hogy megakadályozzák a tragédia bekövetkeztét. A nővérek ígérete messze több volt a szavaknál, és a próféta az egész rendre egy mágikus álmot bocsátott, hogy megőrizze őket a kijelölt időpontig.

  Nemrégiben, Eirena felébredvén, magát egy zűrzavarban, és felfordulásban lévő világban találta. A föld mérhetetlenül megváltozott, mint amire emlékezett. Nővérei holtak, és a Prófétát sem található sehol.

  A szituációt követő sokkból felocsúdva, Eirena célja világos: Átadta magát egy új kornak, abban reménykedve hogy felfedezi a megváltást. Vajon az ő ritka varázslatai bizonyulnak kulcsfontosságúnak, hogy segítségével kitoloncoltasd a  Sanctuaryt elözönlő démonokat?

Felszerelés:

  A csatában Eirena, egy távolsági támogató típus. Elsősorban varázslatokkal, és egyéb mágikus támadásokkal, zavarja az ellenfeleket, és védi a szövetségeseket. Az illuzórikus varázslatai nem okoznak nagy sebzést, inkább a megzavarás, és az ellenfelek elméjének manipulálása a cél. Eirena egyedülálló eszközei, a bűvölő fókusz, társítható a bűvöléshez, és a hipnózishoz, mint a szemek, és a tükrök, emlékeztetve rendjének ősi miszticizmusára, hogy  képességeinek ereje tovább növekedjen, ezen tárgyakon keresztül.

Egy lista az Enchantress felszereléseiről.

Képességek:

  Ahogy Eirena tapasztalatai növekednek, megtanulja hogyan tud hatékonyabban segíteni, és a támadóit, hátráltatni (hátralökés, lassítás, vagy sebződésnövelés), valamint több varázslata, növeli a védelmedet, a támadásaidat, vagy visszatükrözi a lövedékeket.

Egy lista az Enchantress képességeiről.

Forrás: battle.net