Diablo 3 Patch 7 notes

Professor J . Béta, Hírek, Patch 360

Ahogy már Hamu is írta, a 7-s számú patch érkeztével tesztelhető a Diablo 3 egyik legnagyobb vitáját kiváltó funkciója, a Real Money Auction House. A Blizzard 50 képzeletbeli dollárt bocsájt a játékosok rendelkezésére, melyet az RMAH-ban elkölthetnek, ill. kamatoztathatnak. Ahogy a hivatalos FAQ-ból is kiderül egy tárgy listázási ára 0.15 beta “dollár”  ill. egy sikereres tárgy eladás utáni plusz költség pedig 0.65 beta “dollár” lesz. Ezek természetesen még nem végleges adatok, a visszajelzések alapján még változhat ill. változni fog. A javítócsomagban helyett kapott ismét, néhány hibajavítás is, mint pl. solo játékban kidobta a játékost a party leader (igen, ez egy nagyon meglepő és mulatságos hiba-a szerk.), vagy hogy minden játékos megkapja a Blacksmith-t, amint teljesítette a “The Shattered Crown: Talk to Haedrig Eamon” küldetést és végül egy apró hibát is kijavítottak, ami az achievementek megtekintésénél adódott public játékok során. A patch jövetelével természetesen ismét törlődtek a karakterek és tárgyaik, valamint achievementjeik is.

 

Ti mire költenétek, hogyan kamatoztatnátok a képzeletbeli 50 dollárt az RMAH-ban?

 

Diablo III Beta Patch 7 – v.0.4.1.7931

General
A trial version of the Diablo III Currency-Based Auction House is now available for testing. To learn more about how this feature will work in the beta, please review the FAQ.
In order to fully test the Currency-Based Auction House and its features, all characters have been wiped. Please note that this wipe will also affect gold, achievements, followers, and artisans.

Bug Fixes
The Blacksmith will now properly unlock for all players after completing the quest “A Shattered Crown: Talk to Haedrig Eamon”
Fixed an issue with viewing Achievements while in a Public Game
Fixed an issue where players in a Solo Game were being kicked by a “party leader”

 

Forrás:

 

 • Diablo 3 Beta launcher

Comments (4)

 • avatar

  Cherax

  |

  AH-zok ugyan úgy most is mint a goldal! Remélem Nem lesz bug AH ban amik eddig voltak… Blizz meg a külső rendszert teszteli szvsz, pénz útját a szervereken… No meg nem is virtuális $ van hanem B…. :) gondolom ne legyen probléma! :)

  Reply

 • avatar

  Raadon

  |

  [reply]@Tworo (#1):[/reply]látom felfogtad a kérdést.
  ha te találsz 1 jó itemet, és beteszed ah-ba, akkor ebben hogy kamatoztatod az 50 dollárodat?

  Szerintem nem fegyvereket/páncélokat kell venni belőle, mert az idő haladtával azokból egyre több lesz a játékosoknak, és egyre olcsóbbak lehetnek, hanem szakmák alapanyagát, annak mindig jó ára van.
  nézegeted AH-t, és pár nap után kialakul, hogy mi az igazi közép árfolyama egy keresett nyersanyagnak, és innentől figyeled, mikor raknak be áron alul, azt egyből kivenni, és este csúcsidőben drágábban betenni. wowban sokan vannak, hogy éppen nincs Ahban olyan termék, nem tudják mennyit ér, és van hogy áron alul rakják be. az ilyenre kell lecsapni. Csak ne felejtsd el, hogy eladásnál az AH is lecsip belőle, tehát a haszonba azt is előbb bele kell számolni, hogy megérje.

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  Mi másra?! Blizzardos szalonnára nem? :D Amúgy az 1. amit beszerzek fegyó, ruha. Mondjuk, ha kiesik valami epix annak azé, csak jobban örülük, mintha megvettem a sArkiHban. :D Itt az a kérdés, hogy legnagyobb item lvl cuccok kinek és mikor esik. :) Mondjuk ez az AH dolog inkább altoknak lesz nagyon hasznos… veszel neki itemet azt csá… Nem kell megvárni, hogy kifarmold.

  Reply

 • avatar

  Tworo

  |

  “Ti mire költenétek, hogyan kamatoztatnátok a képzeletbeli 50 dollárt az RMAH-ban?”
  Kérlek szépen: az én felfogásom igen egyszerű, ha találok egy jó kis itemet és nincs rá (akkora) szükségem teszem is be és ezzel kamatoztatnám a lóvét. Nem vagyok az “30 percet ott állok és megy a biznic” felfogású játékos. Aztán amikor már van mindenből 60-as kari és van sok lé, költögetem szépen komótosan, amire lehet.
  (egy kérdés: meg lehet majd nézni mennyi játékidőm van a karakterben?)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.