Kezdőlap Béta Diablo 3 Patch 7 notes

Diablo 3 Patch 7 notes

13
0
MEGOSZTÁS

Ahogy már Hamu is írta, a 7-s számú patch érkeztével tesztelhető a Diablo 3 egyik legnagyobb vitáját kiváltó funkciója, a Real Money Auction House. A Blizzard 50 képzeletbeli dollárt bocsájt a játékosok rendelkezésére, melyet az RMAH-ban elkölthetnek, ill. kamatoztathatnak. Ahogy a hivatalos FAQ-ból is kiderül egy tárgy listázási ára 0.15 beta “dollár”  ill. egy sikereres tárgy eladás utáni plusz költség pedig 0.65 beta “dollár” lesz. Ezek természetesen még nem végleges adatok, a visszajelzések alapján még változhat ill. változni fog. A javítócsomagban helyett kapott ismét, néhány hibajavítás is, mint pl. solo játékban kidobta a játékost a party leader (igen, ez egy nagyon meglepő és mulatságos hiba-a szerk.), vagy hogy minden játékos megkapja a Blacksmith-t, amint teljesítette a “The Shattered Crown: Talk to Haedrig Eamon” küldetést és végül egy apró hibát is kijavítottak, ami az achievementek megtekintésénél adódott public játékok során. A patch jövetelével természetesen ismét törlődtek a karakterek és tárgyaik, valamint achievementjeik is.

 

Ti mire költenétek, hogyan kamatoztatnátok a képzeletbeli 50 dollárt az RMAH-ban?

 

Diablo III Beta Patch 7 – v.0.4.1.7931

General
A trial version of the Diablo III Currency-Based Auction House is now available for testing. To learn more about how this feature will work in the beta, please review the FAQ.
In order to fully test the Currency-Based Auction House and its features, all characters have been wiped. Please note that this wipe will also affect gold, achievements, followers, and artisans.

Bug Fixes
The Blacksmith will now properly unlock for all players after completing the quest “A Shattered Crown: Talk to Haedrig Eamon”
Fixed an issue with viewing Achievements while in a Public Game
Fixed an issue where players in a Solo Game were being kicked by a “party leader”

 

Forrás:

 

  • Diablo 3 Beta launcher