Kezdőlap Hírek PlayIT most szombaton!

PlayIT most szombaton!

43
0
MEGOSZTÁS

UPDATE: Az Activision Blizzard jóvoltából, az idei PlayIT-en mindenki ingyenesen hozzájuthat egy A2-es méretű Daiblo 3 vagy Modern Warfare 3 poszterhez! A készletek limitáltak, így érdemes időben érkezni, csak az első pár ezer embernek jut 🙂 Akik a Diablo 3 kistermes bemutatójára bejutnak, ott még akár nap végén is hozzáférhetnek a plakáthoz.

 

Megújult a playit.hu oldal, felkerültek a programok, versenyek is. Idén is nagy program választékkal várjuk a látogatókat: A nagyszínpadon színes előadások lesznek láthatóak egész nap, illetve az Xbox színpadon is érdekes programokkal készülünk. A helyszínen több új játék is kipróbálható, többek között: Battlefield 3, Call of duty: Modern Warfare 3, Need for speed: The Run, Skyrim, Rage, stb. Exkluzív, megjelenés előtti vetítésre is sor kerül, mely keretében a nagyon várt Diablo 3 játékba lehet betekinteni. A versenyek is választékosak lesznek, hiszen a COD MW 3, Starcraft 2, Gears of war 3, Fifa 12 bajnokságok mellett még csapatos Lasertag harc is megrendezésre kerül.

A Diablo 3-ról egész nap óránként fognak indulni előadások, mivel csak véges számú ember fér be ebbe a VIP szektorba (kb. 20). Annyit lehet tudni, hogy az előadásokat GameStar-os szerkesztők tartják majd és aki megveszi a legújabb GameStart (amiben Skyrim, Minecraft és Star Wars:The Old Republic teszt is van, a teljes játék pedig csak egy eredeti Half-Life 2 :D), annak a helye biztosított is erre az előadásra, de természetesen e nélkül is be lehet majd jutni.

Dátum, helyszín és jegyinformációk a http://playit.hu oldalon.