Kezdőlap Hírek Év végi összefoglaló

Év végi összefoglaló

35
0
MEGOSZTÁS

Kedves olvasóink!

 

Újabb hosszú év telt el,  egyre közelebb került kedvenc játékunk megjelenése, idén is sok változáson esett át a Diablo 3, mire szeptember végén végre-valahára elindult a béta fázis.

 

  • Lényeges változások történtek az Aktív és Passzív Skillek tekintetében, jelenleg bizonyos szintenként válnak elérhetővé az egyes képességek, nem lehet tenni rájuk pontokat,hanem szintlépésenként nő bizonyos %-l a sebzés, összesen 6 aktív és 3 passzív képességünk lehet egyszerre Normál nehézségi fok végére.

 

  • Lett egy újabb, csak maximális,lvl 60-n elérhető nehézségi fok, az Inferno, melyben ugyanolyan szintű szörnyek vannak mindenhol, valamint sokkal több kihívást és extra felszerelést tartogat számunkra, mint a Nightmare vagy Hell.

 

  • Másik fontos újdonság a várva-várt Mercenaries, vagy is bérenc rendszer. Follower a becsületes nevük, három féle közül választhatunk kalandozásaink során: Templar (Paladin), Scoundrel (Rogue) és Enchantress (Wizard). Mindhárom másféleképpen támogatja hősünket, míg előbbi védelmező szerepet, utóbbi kettő viszont az ellenfelek megbénításában jeleskedik jobban.

 

  • Harmadiknak tartogattam a legnagyobb port kavart újítást, a sima cserekereskedelmen kívül lehetőségünk lesz Gold alapú, valamint valódi pénzzel működő aukciós házba pakolni az esetleg feleslegessé vált tárgyainkat. Ehhez szorosan kapcsolódik, az új közös Battle.netes fizetőeszköz a Battle.net Bucks bevezetése is. Ezzel a virtuális pénzzel a Blizzard store-ban vásárolható termékekre, ezenkívül a már meglévő Blizzard termékek fizetős szolgáltatásait vehetjük igénybe, valamint a befizetett pénzünk is Battle.net Bucks-á konvertálódik át.

  • Új Battle.net azonosító is helyet kapott az idei újdonságok közt. A Battle.net BattleTag egy általános, a WoW-tól kezdve minden Blizzard játékban ill. azok fórumain használható becenév, mely 3-12 karakterből, valamint egy véletlenszerűen kialakított 4 számjegyű kódból áll, pl. ProfessorJ.2816

 

  • Idén december elején megjelent a Book of Cain, mely a Diablo-sorozat krónikájának tekinthető, 150 oldalas képekkel illusztrált kódex, Cain barátunk tolmácsolásában. Az idei Blizzconon továbbá elég sok minden kiderült a kerettörténettel kapcsolatban, megismerhettük az Angiris Council tagjait, Azmondant és Belialt, valamint sötét kultistáikat is,így kirajzolódott a story körvonala is.Decemberben bemutatták a játék nyitóvideóját.

 

  • Az Artisanok is sokat változtak, jelenleg 10 szintig fejleszthetőek. Rengeteg recepttel gazdagodtak.

 

  • Megújult a Diablo 3 honlapja és rengeteg a játékkal kapcsolatos információ került fel rá, mint pl. karakterek, képességek, rendszerek, followerek, és tárgyak, valamint kiderült, mi lapul majd a Collectors Edition-ben (gyűjtői változat)

 

  • Szeptember végén elindult a Diablo 3 bétája, mely már 9 javítócsomaggal gyarapodott, a játék megjelenése jövő első negyedévére várható.

 

  • Végül megemlíteném, hogy szerény kis honlapunk bekerült a Blizzard Fansite programjába.

 

Ezzel a rövidebb-hosszabb összefoglalóval kívánunk nektek Boldog és Diablo 3-ban gazdag Új Évet minden kedves olvasónknak.