Spolier: Rúna effekt videók dögivel

Professor J . Hírek, Videó 575

Dolgoznak a dataminderek rendesek, ezúttal a Wizard Teleport, Electrocute, Hydra, Explosive Blast, Demon Hunter  Grenades és Elemental Arrow a Monk Lashing Tail Kick és a Witch Doctor Firebat Skillek rúnázott verziót tekinthetitek meg szigorúan saját felelősségre:

 
 

Forrás:

Comments (9)

 • avatar

  Jason

  |

  [reply]@Huskotabagó (#7):[/reply]http://www.youtube.com/watch?v=ZsJUYWweRM0

  Reply

 • avatar

  Huskotabagó

  |

  [reply]@Professor J (#6):[/reply]Küldesz egy screeshotot közepes beállításról a mailemre? Vagy poszt róla..? Thx! Rettentő kíváncsi vagyok, hisz D2 ben minimális volt a változtatás / annak hatása grafikailag!

  Reply

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@Huskotabagó (#5):[/reply]6 éves gépem van, (épphogy megüti a minimumot) szóval elég régi, multiban rendesen szaggat, (proci és videókártya miatt), így egyedül tolom. Amúgy közepes beállítások mellett szépen fut. Akinek kb. 2-3 éves gépe van annak menni fog fullon szerintem nem kell aggódni.

  Reply

 • avatar

  Huskotabagó

  |

  Én már csak a totál szaggatásmentes fullos graficsos gépigényre leszek kíváncsi, jópár skillrunás vidit látthattunk eddig is. Bent nyomolunk négyen, environment effektek, szétrúnázott kari effektek- egyszerre négy fajta, enemy effektek… Esetleg aki bétázik közületek, mi a tapasztalat??

  Reply

 • avatar

  Hellx

  |

  Nem találok szavakat, csak nem pozitív értelemben. Érdekes, hogy pont a wizard effektjeit vették szolidra, sok esetben inkább fantáziátlanra. A teleportok jóformán csak színben térnek el egymástól, pedig rengeteg lehetőség lenne egy ilyen egyszerű spell-t is látványosan és változatosan megoldani, pl. a kari szétrobbanhatna apró fényes gömbökké az érkezési ponton meg összeállna, vagy örvénylő energiában eltűnhetne és ugyanígy megjelenne, vagy éterivé válhatna és a mozdulatainak fázisai szellemkép-szerűen még egy ideig a kiinduló ponton maradnának, és érkezés után is még pár pillanatig “szellemnyomot” hagynának a kari mozdulatai.. vagy akármi. Az electrocute is nagyon visszafogott. A hydrákkal elégedett vagyok, ott érthető hogy kötöttebb a megjelenés.
  Demon Hunter.. elemental arrow, komolyan tűzgolyókat, gömbvillámokat, meg vörös köd-gomolyagokat lövöldöz nyílpuskából? A gránátok úgy ahogy oké-k, bár azok is lehetnének változatosabbak.
  Monk.. tornádót okozó rúgás, idegesítő hangú fényrobbanások, eleve miért kell hogy minden mozdulat úgy hasson mint valami varázslat? A sokad rangú ázsiai játékokban jellemző ez, hogy a kasztokat összemossák és azt se tudod ki mágus, ki harcos, mert minden sz*rrá van effektezve.
  Elhiszem hogy az animéken nevelkedett tizenévesek becsinálnak a gyönyörtől, sőt aztán kimennek eljátszani hogy “fúú figyu, olyat rúgok hogy vihar lesz”, meg hasonlók, de komolyan ők a célközönség?

  Az a baj, hogy a Blizzard túl sokfelé akar megfelelni, túl sokat akarnak fogni. A könnyen “le eye-candy-zhető” gyerekeket, más hack&slash-ek fanjait, a kiöregedett wow-osokat, a keleti közönséget, közben csak a régi rajongókat legkevésbé.
  És elérik a céljukat, mert hozzák azt a minőséget, hogy mindezek kipróbálják és megszeressék a játékot, val’szeg én is meg fogom venni, mert van benne ami vonz, de hogy felemás érzéseim megmaradnak, az biztos.

  Bocs a wall of text-ért.

  Reply

 • avatar

  Nomad

  |

  Számomra a wizzardéból csak 1 tetszik, a nagy elektromos lövés, a WDéba csak az utolsó és az azelőtti a jó. A DHnak meg a 2. és az utolsó a jó. A többi gyenge. A DH amúgy sem varázsló, hogy egy nagyon gyorsan kilőtt nyíl helyett lassú varázshülyeségeket lőjön ki. Ha sötétmágiát használ akkor nem villámos kék, és sárga rakétaszerű hülyeséget lőjön, hanem normális nyílméretű, vagy esetleg kicsit nagyobb fekete árnynyilat, esetleg hasonlót. A monk meg szörnyű. Egy rúgással beállít valami oszlopot, meg tornádót. Ez sem varázsló kaszt, és nem is valami japán fantasy, hogy egy erős gyors rúgással tornádót csináljon. MINDEN elveszett a régi, de ennél sokkal jobb Diablo-ból. Nekem inkább marad a D2.

  Reply

 • avatar

  CraftyFOX

  |

  Awesome ! Bár spoiler rendesen :D

  Reply

 • avatar

  Ludo

  |

  Nagyon tetszetős mind a Wizard, ngyon szép efekteket kap. AZ Electrocute Runája szerintem különösen hangulatos mikor szana szét csapja acsoport zombit, de hogy akkor miért fogy az élet az tényleg érdekes.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.