Spoiler: Datamine apróságok

Hamu . Béta 383

A most következő videóknál személy szerint nagyon remélem, hogy némelyik rúnaskillnél ténylegesen él ez a mondat:
“REMEMBER: The effects may not be fulling working/missing some graphics Please keep this in mind! ”
A mai felhozatal:

Barbár: Weapon Throw
Wizard: Arcane Torrent, Disintegrate

Következzenek a videók a tovább után.

Barbarian : Weapon Throw

Wizard : Arcane Torrent


Wizard: Disintegrate

Forrás: incgamers, youtube

Comments (8)

 • avatar

  JOE_

  |

  [reply]@gyufa (#5):[/reply]A baj az, hogy sok skill-effektnél gondolom ugyanezt…eddig kb az indigos meteortól estem hanyatt, minden más…meeeh…Blizzard, ne már, tudtok ennél jobbat is…

  Reply

 • avatar

  Ludo

  |

  Wizard mind mindig nagyon jó. A barbár meg egy katasztrófa úgy ahogy van, de gondolom azon még finomítanak, mekkora béna már hogy fémes hangja van a hullának :D

  Reply

 • avatar

  Huskotabagó

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#3):[/reply]Jó ideig hellen is könnyedén el lehetett boldogulni vele d2 alatt, nekem volt egy ilyen hajingálós barbárom a pojén kedvéért, nyolcvanikszes szintig elment. A d3ban ha odafigyelnek rá, lehet, hogy lesz értelme, hiszen nem ugrok vissza bármikor a városba potionokért. Tudom, van más “távolsági” jellegű skillje, de attól még jól jöhet éppen ez is a halál szélén futkározás közben. Majd látjuk…
  Hát, a hulladobálás.. Legalább lenne előtte egy rakással, hogy legyen miből válogatni, de a semmiből… Legalább temetőbe lennénk XD

  Reply

 • avatar

  gyufa

  |

  Ez a hulladobálás egyszerűen nevetségesre sikeredett…

  Reply

 • avatar

  Ex3cutor

  |

  Nekem az is szúrja a szememet, hogy a disintegrate meg a weapon throw esetében is elmegy a semmibe a spell ha tereptárgyba ütközik, mondjuk ezeket biztosan megoldják, mert elég bénán mutat így…. A crimsonos disintegrate-nél pedig ha pl.: fehérből pirosba változna a színe a nyalábnak ahogy nő a dimidzs az jól nézne ki! Mindent összevetve a DH kivételével szerintem jól néznek ki az eddig látott rúna effektek!

  #3 Zsiráfnyál:
  Nekem van egy olyan érzésem, hogy a barbárok PvP-ben a weapon throw-val fogják kivégezni a lowhp-s menekülő ellenfeleket, az ilyen “skillshot”-okat mindig ilyen célokra tervezik.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Engem nem zavarnak, szerintem bőven elég látványos lesz így is ez a játék (főleg nekem, mert én Wizardot fogok játszani elsőnek).

  Javítsatok ki ha tévedek, de a barbár fegyverdobálása a Diablo2-ben nem volt teljesen felesleges skill ? :D Én szerettem a barbárt, sokat játszottam vele, de abból a skillből nekem kb annyi maradt meg, hogy “valami sz*r amire soha senki nem rakott még pontot”.

  Gondolom itt sem fog minden második barbár ezzel szaladgálni, jó ha havonta egyszer belefutunk majd ebbe az effektbe, és akkor is el fogja takarni valami nagy zombi.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@CraftyFOX (#1):[/reply]Hát nahh, egy kalapácsot nem lehet nyíl egyenesen eldobni basszus ez képtelenség, maximum mintha gerelyt hajítana, de csípőből nem lehet kalapácsokat kilőni, ha pl forogna, mint egy elhajított valami az piszok jól nézne ki de így, mintha kilőtték volna mint egy lövedéket…
  A hulla dobálás meg no comment, bár ebben látok potenciált, hogy az aktuálisan alattad heverő dögöket lehet csak eldobni, az viszont elég mókás lenne. :)
  A Wizard Arcane Torrentje viszont nagyon dizájnosra sikerült szerintem.

  Reply

 • avatar

  CraftyFOX

  |

  Ah asszem értem mire céloztál. Weapon thrownál én el bírtam volna képzelni hogy mondjuk a kezedben lévő fegyverhez igazodik valamennyire a lövedék amit eldobsz (ha baltád van baltát dobsz ha kardod akkor kardot) de legalább a különböző runákkal változhatna. 2 esetben változik is, az egyik elmegy (a kalapács) a másik a zombi egyelőre röhejesen néz ki és inkább eastern eggnek tűnik. Mellesleg az animáció is csúszik mert a lövedék már fél úton van mire a barbi befejezi a lendítést.
  Ami az arcane torrentet illeti nagyjából elégedett vagyok, leszámítva hogy a célpont halála esetén az úton lévő lövedékeket elviszi a cica.
  A disintegrate az csak simán lehetne változatosabb.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.