Ilyen volt a Book of Cain dedikálás

Professor J . Hírek 274

Tegnapelőtt volt  a Book of Cain dedikálás Hollywoodban. Sajnos egyik szerkesztőnk sem tudott részt venni eme nemes eseményen, de egy Nizaris nevű rajnogó volt olyan kedves, és megosztotta információit  a Diablo.incgamerssel. Az 5 alkotónak kérdéseket is lehetett feltenni, , túl sok érdekesség nem derült ki, csupán annyi, hogy jelenleg az “Abyss” helyét próbálják meg a elhelyezni a történetben. Az Abyss, egy olyan dimenzió, melybe a már megölt kisebb és nagyobb gonoszok kerülnek,(pl. Andariel, Duriel ill. a Hármak) és várják, hogy ismét testet ölthessenek a Lángoló Poklokban. A pokolba való visszatérés mikéntjét és módját még nem találták, jelenleg is agyalnak rajta. A Diablo 3 megjelenésével kapcsolatban annyit mondtak, hogy “nagyon közel a megjelenés”. Ez utóbbi információ némi reménykedésre adhat okot.

 

“The book store was in West Hollywood, and there were 5 artists present to sign books, which was less than expected. They had a preamble speech and they had people ask questions for a small while. They didn’t answer anything really amazing, but they did mention that they are thinking about doing similar books for their other franchises.

The other thing is that they’re working on the “Abyss” portion of their lore. When Duriel, Andarial, etc, were killed, they all went to this “Abyss.” They have yet to really hash out what it is. Basically, they used the term to distinguish it from Hell… because if they were killed and just went to hell, it would be like a vacation for them. So right now they’re figuring out what kind of existence it is, if the Evils can come back from that place, and how that might occur if it does.

Other than that, same old sort of Q’s and they just said they’re really close to release”

 
Végül pedig következzen néhány mobiltelefonos kép az eseményről.
 


Book of Cain Signing 1

Book of Cain Signing 2 

Book of Cain Signing 3 

Book of Cain Signing 4 

Forrás:

 

Comments (21)

 • avatar

  Professor J

  |

  [reply]@rszollosi92 (#20):[/reply]A konzolosok is a PC/MAC verzióba segítenek be, ezenkívül a konzolos verzió később fog megjelenni mint a PC-s, ez tény.

  “It won’t. Actually, our console hires have been helping us with the PC/Mac version. “

  Reply

 • avatar

  rszollosi92

  |

  Eddig én se szóltam hozzá az ilyen találgatásokhoz de nem értek egyet Bellóval.
  Mégpedig a következőkért:
  -A Wow nem fogja hátráltatni a Diablo kiadását ez biztos. A Blizz nem csinálna ilyent.
  -A legtöbb helyen feltüntetett megjelenés (február eleje) igen is reális méghozzá azért a blizz játékos állományának legnagyobb részét az egyetemi hallgatok képzik és mindenhol február elején van vége a vizsga időszaknak. A másik ok pedig az hogy abszolút nem biztos ez a 2 hónapos előre szólok téma… a Dio 2őt pl egy héttel előtte harangozták be hogy jön… Már csak azért is érdekesebb mert ha azt hallod hogy 2 hónap múlva jön a reakció valami olyasmi lesz hogy: “ááá még 2 hónap… még ráérek vele foglalkozni…” de ha 1 hét? “Húúú fújja meg már csak 1 hetem van vissza… gyorsan pénzt kell szereznem…” stb.
  És mind mindannyian tudjuk hogy a Blizz mindig is tudott meglepetéseket okozni.
  Jah és ne feledkezzünk el a legjelentősebb “konkurenciáról” a Torchlight 2-ről… sztem a legjobb az lenne nekik ha még előttük piacra tudják dobni…
  Ha meg esetleg késik az pedig nem másért mint a konzolra portolás miatt fog késni és nem a Pc-s verzió miatt…

  Reply

 • avatar

  Tworo

  |

  [reply]@Rici (#18):[/reply]Azonnal abba is hagynám, nem azért feccölök bele több hét játékidőt, hogy reseteljék… ^^
  Amúgy is volt egy olyan hír, hogy kiegre lehet majd számítani… (mint a WoW –> szint emelés, cuccok, esetleg actok)

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@gyufa (#17):[/reply]hat resetnel se veszik el -.- ….

  Reply

 • avatar

  gyufa

  |

  [reply]@Linkin (#15):[/reply]Két módja van hogy újraindítsák a gazdaságot. Az egyik hogy elveszik a meglévő karaktereket, tárgyakat, azaz a ladder reset. A másik hogy megemelik a maximális szintet és új tárgyakat tesznek a játékba, azaz a kiegészítő. A legjelentősebb különbség a kettő között, hogy jelentős egyszeri bevételhez juttatja a céget. Meg persze a kiegészítő kiadása a legtöbb játékosnak szimpatikusabb, hiszen kap új tartalmat a játékhoz.

  Reply

 • avatar

  Rici

  |

  [reply]@Linkin (#12):[/reply]d3ban nem lesz ladder reset, de ettol fuggetlenul igazad van

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  [reply]@ (#14):[/reply]hmm,gondolom rmah miatt nem lesz,de így kicsit fura belegondolni milyen cuccokba lesznek az emberek 2 év múlva pl..:D mondjuk mindenkinek lesz több kasztja,ezt szerettem a kettőben is,hogy nem 1 jó karaktert képes összehozni az ember hanem többet is és mikor mihez van kedve :)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Linkin (#12):[/reply]Legutolsó hírek szerint nem lesz ladder reset a dio3-ban.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Bello (#10):[/reply]Szerintem alaptalan a félelmed. Bár az tény hogy nagyon sok ismerősöm aki most épp teng-leng wowban mászni fog diablóra amint megjelenik, vagy már átmászott swtorra. De számítások szerint a wow újabb kiege olyan Q3-ra várható ( Bár fogalmam sincs, mert már több mint fél éve nem néztem nagyon wow felé, max meghallgatom havert hogy milyen az új raid, meg a szokásos panaszáradat a láma lfgsekkel kapcsolatban :D ) ami még nincs olyan közel.
  Az RMAh viszont tejelni fog ebben biztos vagyok, ne az itthoni állapotokból indulj csak ki, mert ha azokat nézzük, akkor tuti csődbe menne az rmah biznic.

  Ez a saját maguk konkurenciái, meg butaság szerintem, ennyiből ott az sc2 azért se kell fizetni, fejlesztik a Secret MMO projectet is elméletileg. Szerintem ők is látják hogy a wow kezd lefutni, ami nem is csoda, hiszen hány éves? És a konkurenciák meg átváltanak a microtranzakciós módba ami jelenleg elég nagy siker, mert a felhasználó szám megtöbbszöröződött.

  De, játszunk el a gondolattal, megvárják a wow kieget hasra csapok Augusztusra kiadják. ugye le kell csengeni a bevásárlási láznak ami minimum 2 hónap. De ugye nyárra ígértek az sc2 kieget is, de ne is számoljuk akkor azt. Ott járunk hogy 2012 október. Ha ez lesz én felmondok, és megyek Hello Kitty Adventure Onlineozni, és szerintem még elég sokan jönnek velem, hogy legyen egy szép nagy magyar Hello Kitty klánunk :D

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  Bello,erre már gondoltam én is,de remélem nem így lesz. rmah-ból valóban nem folyik majd be nekik havi 4000 körül fejenként,DE jelenleg a Cabal onlinevel játszom és ott vannak olyan emberek akik havonta 20-100 ezer forintot költenek kb a játékra…az ilyen emberek pedig biztosan fognak szépen vásárolni Diablo 3-ban is rendszerint. Ladder reset úgyis lesz rendszerint és kezdődhet előlröl eme vásárlási ciklus :)

  Reply

 • avatar

  Herki

  |

  [reply]@Agyoncsaplak (#9):[/reply]Ez nagyon jó! :))) Egyszer jártam Én is így… az elején azok foglalkoztak vele, akiknek tetszett a külseje, a végére ők pattantak, maradtak a kockák! ;))

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  Egyébként a release date-tel kapcsolatban:

  Már régóta követem az oldalt, olvasom a hozzászólásokat, de csak most regisztráltam.
  Az én félelmem a következő: A Blizzard esélyesen meg akarja várni a WoW-kiegészítőt és csak utána akarja kidobni a Diablo-t.

  A gondolatmenetem:
  A két játék hasonló stílusú (tisztában vagyok a hack and slash és az MMORPG különbségeivel, mégis RPG mindkettő és úgymond “egész embert kíván”) A Blizzard hatalmas bevételeket könyvel el a WoW-ból, amit ugye havi szinten minden kedves gamer lecsenget. Én WoW-oztam is, így tudom, hogy a játék unalmassá vált. Sokan hagyják abba, vagy csak megszokásból játszanak és “mert nincs jobb”.
  Na most a Blizzard kiadni készül minden idők egyik legkedveltebb játékának folytatását. Esélyes az előbbiek alapján, hogy ez játékosokat fog elvonni a WoW-tól, akik így megszűnnek havi előfizetők lenni.
  Tehát a saját konkurenciájukat készülnek kiadni. Igen, mondhatjátok, hogy lesz benne RMAH és hogy ez a jövő, de ez még kísérleti fázis és én nehezen tudnám elképzelni, hogy személyenként több, mint havi 4ezer forint csúszna át Blizzardékhoz ezen keresztül.
  Kétségtelen, hogy a játék eladásai rengeteg pénzt jelentenek, de ez egyszeri bevétel, a WoW pedig sok embert eltart már évek óta.

  Kicsit furcsa továbbá, hogy ennyi ködősítő nyilatkozatot kapunk. A játékot szeptember 20 óta már Béta-tesztelik. Jó, én nem értek hozzá. De ha egy ekkora apparátus keményen dolgozna egy game BEFEJEZÉSÉN, akkor szerintem az nem húzódna végeláthatatlan sokáig.
  Ezen felül a WoW kiegészítővel kapcsolatban nincs nagy érdeklődés, csak síri csend és hullaszag. Mégis készül a game. Tudom, hogy a Diablo fejlesztői és a WoW fejlesztői nem feltétlen ugyanazok, de megbízójuk, a Blizzard igen. Ez azt jelenti, hogy a beosztást Ő intézi és ő csoportosítja a pénzt is.
  Ebből le lehetne vonni azt a következtetést (fikció, de nem biztos, hogy alaptalan), hogy a WoW kiegészítő fejlesztése gőzerőkkel zajlik, míg szeretett Diablonkat úgymond elhanyagolják, vagy legalábbis nem fektetnek bele annyi energiát, amennyit lehetne.

  Ezek mind csak feltevések, de némileg igazoló tény, hogy már réges régen kiadták packot, miszerint a WoW egy éves előfizetésével Diablo 3 az ajándék. Szerintem ez egy elég erőltetett kapaszkodás egy némileg hanyatlani látszó SAGA-ba, pénzesfába.

  Remélem nagyon nincs igazam, remélem hiába fejtegettem, gondolkoztam és a játék hamarosan a meghajtómban lesz!
  Ettől függetlenül egyelőre félő számomra, hogy a WoW kiegészítő eladási bevételével még egy utolsó nagyot akarnak szakítani a Moneytree-ről, mielőtt elkezdik fűrészelni a Diablo 3 kiadásával.

  Szívesen várom az észrevételeiteket!

  Üdv,
  Bello

  Reply

 • avatar

  Agyoncsaplak

  |

  Majd Wicky is tolni fogja biztos a diablot. De az is lehet,hogy unja már… Mellesleg nagyon vicces amikor a wow és a diablo fun tömeg rágerjed a kislányokra. Tökmind1,hogy néz ki csak szeresse a game-t mi ?! :-)
  Egyszer mentem klán talira a barátnőmmel és amikor megtudták,hogy farmol helyettem miközben dolgozom, na akkor szabadult el a pokol… :-)
  Alig tudtam kimenteni szegény párát a tömegből :-))))

  Reply

 • avatar

  cropment

  |

  Az viszont egyértelmű, hogy tilos volt bevinni fényképezőgépet, mert ilyen szar képeket valószínűleg akkor se tudna csinálni az ember, ha akarna, max. akkor, ha a táskából kandikál ki.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@Tristram (#5):[/reply]Ahogy elnézegettem a Diablo-ról készült art work-öket, lehet, hogy a hölgy volt a minta :P
  Egyébként a képek kivétel nélkül a készítőkről készültek, akik el voltak zárva egy pulttal. Ebből kár lenne azt a következtetést levonni, hogy nem volt nagy tömeg, mivel lehetetlen lenne láttatni…

  Reply

 • avatar

  Tristram

  |

  [reply]@drmilo (#4):[/reply]Kit érdekel a tömeg, a készítők a lényeg! :D

  Amúgy mit keres az a leányzó a pult túloldalán? Ő is a készítők közé tartozna? Még ha promó lány, akkor is a tömeg között lenne a helye. :)

  Reply

 • avatar

  drmilo

  |

  Már nagyon közel van, de azér majd cca 2 hónappal elötte szólunk :)

  Mondjuk mindenkinek más van közel. Nekem az még nagyon messze van.

  On.: Nincsen a képeken valami nagy tumultus.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  Az utóbbi pár napban, felbolydult a twitter, a site-ok és mindenki nekiállt relase date toto-t játszani, reménykedni lehet, és akik hisznek a kollektív tudat erejében. Most koncentráljanak még jobban, hogy legyen nemsokára bejelentési dátum, hogy végre vége legyen ennek a hajcihőnek, és nekitudjunk állni a fontosabb dolgoknak, mint, a pvp és pvm setupok, a skillek és rúnák kivesézése, a játékban elszórt lore darabok összerakása stb…stb, úgy dolgoznék már én is ezen.

  Reply

 • avatar

  Smolczer

  |

  nagyon közel, nagyon közel, nagyon közel… hamarosan, most már tényleg nem sok… rohadtul elegem van :) és jöhetnek a nem bírod kivárni kommentek…

  Reply

 • avatar

  Magerane

  |

  Nagyon közel 2012 dec 24 már tohlatjuk is….

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.