Diablo 3 póló kollekció

Darc1n . Hírek 1473

diablo-3-polo

Már a MEEX Games webshopból is elérhetők a régi és új Diablo 3 pólók, többféle méretben, férfi és női egyaránt. A rendelés ugyan úgy működik, mint a játékok esetében, a méretet viszont telefon útján lehet majd egyeztetni.

Személyes kedvenceim a Special Edition és a Tyrael Side, de az öreg klasszikus Diablo III Logo póló is a ruhatáram elengedhetetlen eleme, ezeken kívül pedig még bőven van választék. Saját tapasztalat: A mosást nagyon jól bírják, lévén eredeti Jinx importcikkről van szó, a szövése is elsőosztályú.
Bár a megjelenés még jóval odébb van, lassan itt az ideje készülődni az Launch Partykra.

Megjegyzés: A rendelésekkel az oldal szerkesztőit is támogatjátok, viseljétek büszkén ^^.

meex-games

Comments (13)

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Ezt bezzeg piacra tudták dobni időben. :D

  Sokkal Blizzard-közelibb lett volna, ha 2010-ben bejelentik, hogy 2011 elején lesznek Diablo pólók, aztán elhalasztják nyárra, Júniusban kiadnak egy képet egy üres fekete pólóról, elhalasztják Szeptemberre, aztán Októberben láthatjuk a Diablo logót, és végül egy év késéssel 2012-ben kapunk egy fix dátumot a póló-béta tervezett indulására, ahol hetente másik 5 ember hordhatja a tesztpólókat. :D

  Reply

 • avatar

  CyberCat

  |

  [reply]@Darc1n (#3):[/reply]Bocs, nem olvastam végig a cikket, csak rögtön a pólókat néztem.

  Reply

 • avatar

  Fieldy

  |

  [reply]@Huskotabagó (#9):[/reply]Na DH kabát az nekem is bejönne, valaki lát rá esélyt, hogy Magyarországon forgalmazzák egyszer? :D (esetleg kiadás után)

  Ezekkel a pólókkal csak az a bajom, hogy mindegyik fekete, de ugye nem is mindegyikhez állna jól mondjuk egy fehér háttér. Még egy hosszú ujjú változatot is megnéznék.

  Reply

 • avatar

  Tarannon

  |

  @8: Jobb helyeken le szokták írni, milyen méretezés mekkora számokat takar (ujj hossz, derék bőség stb.), nincs ez máshogy a Jinx-nél se. Én nem egyszer rendeltem már ruhát online, sose volt vele gondom. A Jinx ki is cseréli szó nélkül, ha rossz a méret.

  Reply

 • avatar

  Huskotabagó

  |

  Egy DH kábótot én is bévállólnék :-]

  Amúgy meg van egy noname Metallica-s pólóm 1995-ből, és bár a póló anyaga kezdi megadni magát, a nyomat a mai napig tökéletes XD Csak ‘ünnepi’ alkalmakkor veszem fel, ha valami nagyon jó hangulatban vagyok :-] Azóta viszont hasonló minőségű szitált vagy nyomott pólót sajna nem találtam. Fogyasztói társadalom van, ennyi…

  Mit szóltok a Mistress of Pain zoknihoz?? Úgy láttam 18+ -os :-P

  Reply

 • avatar

  Tarannon

  |

  @6: Mi ebben az etikátlan? Ezt üzletnek hívják. Egy jól bejáratott márka lehetőségeinek kiaknázása.
  Azért azt hozzátenném, hogy az amerikai Jinx üzlet nem a Blizzard tulajdona, a játék készítők pólónként gondolom a lógók és egyéb védett tartalmak miatt kapnak x cent jogdíjat. Sok esetben rajongók tervezik a ruházat design-ját, ha jártál már az oldalon, találkozhattál ilyen nyereményjátékokkal is. A legjobb tervet megvalósítják és pénzjutalomban részesül a designere. Mi ebben az etikátlan? Ha van egy imádott Ferrari F40-ed és előrendeled 300.000$-ért az új modellt, ki garantálja neked, hogy tetszeni fog? Lehet kívülről bejön, de a menettulajdonságai nem adják, nem jól kanyarodik, túl agresszív, túl lagymatag… Úgy döntesz eladod és buksz rajta $ tízezreket, mert használtad pár hetet. Ez se etikátlan, ilyen ez a popszakma.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Nem rosszak, a sima logós tényleg egész korrektül néz ki, de az a ~ 16.000 Ft kiadás (authenticatorral együtt) nekem bőven elég lesz erre a játékra. :D

  A zsákbamacska faktorról nem is beszélve, amit az egyik gyártó M-nek nevez, azt a másik XXL-nek. Netről ruhát soha nem szabad rendelni.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@Darc1n (#5):[/reply]Jajj így visszaolvasva valóban támadásnak tűnhetett amit írtam.
  Sajnos ez az írásos kommunikáció hátránya.
  Lényeg, hogy én ezt nem a collectorok ellen írtam, mert nagyon is megértem, hiszen magam is gyűjtöttem mindenfélét és ezen a játékon nőttem fel (D2). Tehát nem a gyűjtőkre irányult a kritikám, hanem az értékesítésre, az előmarketingre.

  Azért általában ez fordítva működik. Kiad az ember cége valamit, abba beleszeretünk és megvesszük a dolgokat amik hozzá kapcsolódnak, mert a hobbinkká válik. Itt viszont az előző részekkel elérték ezt a presztízst és az új játék előtt a végsőkig próbálják kiaknázni és minden kis bevételt kiszedni az emberből (WoW 1 éves előfizetés + D3, kabát, póló, bögre, Cain book, fejhallgató, egér, szobrok, jelmez, stb.)
  Szerintem ez nem szép. Kétségkívül működik, de etikátlan. Amit az előbb leírtam pedig csak az a paradox helyzet, mikor a fan már mindent megtett, megvett és magával a fő témával mégsem rendelkezik. Játszani nem tud, a megvásárolt WoW elővételhez nem kapott Bétát, újra elővette a D2-t, mert már mindenképpen tolni szeretné, fórumozik, de nem kap mást csak ködösítést.
  Itt magamról is beszélek, mert látod végülis fórumra írok, és már a D2-ben is elkezdtem egy új Necro-t, hogy felkészüljek a Witch Doctorra:D

  Szóval érted, nem támadni akartam, minden respect a tiétek, hogy folyamatosan értesítetek minket, bírom az oldalt, de őszintén én már játszani akarok és kezdek a türelmem végén járni.

  Vennék én fan-cuccokat, de tanuló vagyok és örülök ha a game-et megtudom majd vásárolni. A demon-hunter kabát pl. átok jól néz ki…..:D

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@Bello (#4):[/reply]Én nem magyaráztam és én nagyon is szeretem ezeket a pólókat, még Minecraftos Creeperes is van, pedig meg sem vettem a Minecraftot xD. Mert egyszerűen királyul néz ki és boldogan viselem.
  Megértem én a nézeteidet, a megjelenési dátummal kapcsolatban pedig nagyon is igazad van, de attól még te is megérthetnéd azokat, akik a játékon kívül másra is költenek. Van aki egy pólóra sem költene, van aki vesz egy-két cuccot és olyan is van, aki mindent összegyűjt. Mind mások vagyunk és ezt te is megértheted.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  “Hazamegy a Diablo-fan. Leveszi a Demon Hunter kabátját, leteszi a Diablo szobrocskát, amit vett, a sarokban álló Diablo jelmez mellé, áthúzza az utca Diablos pólót az otthoni Diablos pólóra, felnyitja a Diablo-matricás laptopot, felteszi a Diablo-fejhallgatót, a Diablos-egérrel rákattint a Mozillára a Diablo-hátteres asztalon és nézegeti a Diablo fórumokat hónapokon át, mert sehol egy release date.”

  Felőlem nyomhatnak bármilyen jó minőségű pólót, még ki is moshatja saját magát, de ez azon nem változtat, hogy maga a játék meg sehol sincs….és igenis bőrlehúzós, profithajhász dolog ez, akárhogy magyarázzuk…

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  [reply]@CyberCat (#2):[/reply]Ha a cikkben leírtam hogy saját tapasztalat, akkor azt úgy is gondoltam. Van egy M-es Diablo III Logo pólóm még 2008-ból, na az az, ami már kopott. A többi még mindig tökéletes állapotban van, pedig én bizony van, hogy heti többször is mos(at)om xD.
  Az árakhoz én sem tudok mit mondani, itthon ezek a cuccok mindig is ilyen árakban mentek.
  Egyébként 6 Jinx-es pólóm van összesen gyakran hordom őket.
  Zoro, amit te ráteszel sokkal (vagy akár kevésbé) olcsóbban, az 100%, hogy nem ez a minőség. Ez Jinx és kész :D.

  Reply

 • avatar

  CyberCat

  |

  Van már bárkinek ilyen pólója? Azt értem, hogy a Diablo felirat miatt drága, de nem szívesen adnék egy pólóért ennyit, ha három mosás után dobhatom is ki. Merthogy én ténylegesen hordanám is. :-)

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  Az újabb bizonyíték, hogy még a játék megjelenése előtt egy rakat pénzt beszednek.
  Most mondanám, hogy egy rakat minőségibb polo dizájnoló oldal van. Ennek az árnak a feléért olyan D3 képet tesznek rá olyan méretben és oda ahova csak akarod. xD

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.