Kezdőlap Hírek Korea pipa

Korea pipa

38
0
MEGOSZTÁS

Úgy fest, Koreában is megszületett a döntés a Diablo 3 ügyében. Hivatalos hír nincs még róla, de azt csiripelték verebek, meg a koreai site-ok, hogy a Blizzardnak egy olyan verziót sikerült elfogadtatnia amiben az RMAH mint olyan, komoly korlátozásokat kapott.
A Koreai törvényalkotás szerint a Diablo3-ban működő RMAH kimeríti a szerencsejáték fogalmát, és ezért csak 18 év felett használható, jelen állapot szerint nem lehet kivenni a pénzt az RMAH-ból, az hogy használható lesz-e wow account feltöltésre, pet vásárlásra, vagy egyéb battle.net-en történő kereskedelemre, még nem ismert. A játék 18-as karikát kapott Koreában, bár erre számítani is lehetett.

Sajnos az eredeti forrásokat nem értem, így csak a fordításokra tudok alapozni.

update:

A Koreatimes, is adott nemrég egy hírt az esetről, amiből annyi újdonságot tudhatunk meg hogy, amennyiben a Blizzard egy későbbi frissítésben szeretné, applikálni az RMAH-t, akkor újra le kell játszani a GRB-vel a minősítési procedúrát. Ezenfelül, a Blizzard Korea jelenleg nem erősíti meg a GRB híreit, mondván, ők is látták, de még a hivatalos értesítést nem kapták meg.

Forrás: d3db, d3sanc