Kezdőlap Béta Hétfői vegyes

Hétfői vegyes

17
0
MEGOSZTÁS

A BlizzPlanet bejelentette, hogy március közepére érkeznek a boltokba a lokalizált Book of Cain-nek, elérhető lesz német, spanyol, francia, koreai, és Uk angol nyelven is.

Volt néhány kék is, a hétvégén.

[Quote] Are there anymore updates to the battletag system?

They’ll be coming soon. The current restrictions are most definitely unintended. (Source)

Will Gheed or gambling be making a return in Diablo 3?

Neither. Although crafting has enough randomization that it’s pretty close to D2 gambling. (Source)

In regards to Inferno, will we have to go through the whole game another time, or can we start farming anywhere, such as Act IV?

You will. Current design is that it will not all be available at the start, it will function like previous difficulties. (Source)

What happened to the BlizzCasts, it’s been quite some time since the last one? Can we expect new episodes?

Hrm that’s true. We were planning to have one for the #D3 release. We all now where that is… 🙂 (Source)[/Quote]

Dióhéjban következzen a lényeg. A BattleTag rendszer hamarosan frissülni fog. Nem fog visszatérni a Diablo 3-ba a gambling rendszer, elég random van a craft rendszerben így is, nem kell még több.  Nem kezdhetünk neki garázdálkodni Inferno nehézségen bárhol amikor eljutunk oda, azt is végig kell játszani az elejétől a végéig, mint a többi szintet. Rég volt új hír a BlizzCast-on, Bashiok, megerősítette, majd hozzátette, hogy szerinte a legnagyobb bejelentés, most úgyis a D3 megjelenési dátuma lesz.

Végül a Force Strategy Gaming befejezte a Diablo Lore-t összefoglaló videósorozatát a harmadik résszel, a tovább után jöjjenek a videók.

Forrás:  diablofans, twitter, Force Strategy Gaming