Spoiler – Wizard, Monk Rúnaskillek

Hamu . Béta 632

Sok előzetest nem adok a cikkhez, legyen elég annyi hogy datamine-os információk következnek a Wizard – Wave of Force és a Monk – Exploding Plam skilljéről. Datamine-os infók szóval semmi sem garantált hogy 100%-ban így lesznek benne a játékban.

Forrás: incgamers

Wizard: Wave of Force

Monk: Exploding Palm

Comments (5)

 • avatar

  EKO

  |

  A fantázia elfogyására szavaznék. Mi ez a fos? Mit csinál? Bombát bök bele? És mik azok a kövek meg kék fények amik az action után maradnak? Szirmok , lepkéket… és mi van a lángoló denevérekkel? :D Azért én ennél többet várnék. Még a Frost nova is jobban néz ki!

  Reply

 • avatar

  Hellx

  |

  Érdekes, hogy egy olyan egyszerű, mezei skillnél mint a meteor, amivel kapcsolatban szintén feltehető a kérdés hogy “ugyan mit lehet rajta variálni?”, mert tényleg, egy égből zuhanó lángoló kődarabon mit lehet variálni, láss csodát, mégis sikerült nekik!
  Egy olyan elvont, és kötetlenül értelmezhető dolgot mint mágia, szinten végtelenféle-képpen meg lehet jeleníteni, már csak a színek segítségével is, de ez nem jelenti azt, hogy ennél kéne maradni, de azt sem, hogy el kéne menni olyan nevetséges végletekbe, mint a “lepkék” vagy a “rózsaszirmok”.
  Persze olyanok is kifogynak időnként a fantáziából, akiknek amúgy van, remélhetőleg ez csak átmeneti a blizz-nél.

  Reply

 • avatar

  Huskotabagó

  |

  [author]Tristram (#1):[/author][quote]Mégis mit lehet variálni egy energiahullámon? Röpködjenek benne rózsaszirmok, vagy mi? Á[/quote]
  XD ….meg lepkék!

  Reply

 • avatar

  Tristram

  |

  Nem tudom mit sírnak olyan sokan a Wave of Force miatt, hogy “Jaj, csak újra lett színezve, ez így nagyon gáz…”, meg hasonlók. Mégis mit lehet variálni egy energiahullámon? Röpködjenek benne rózsaszirmok, vagy mi? Áh, nem értem én ezt, szerintem nagyon is rendben van így. Nekem tökéletesen megfelel, ha színben+hatásban térnek el egymástól a különbözőképp rúnázott skillek. Inkább legyenek ilyen “fapadosak”, minthogy hajmeresztő marhaságokkal pakolják tele a játékot.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.