Kezdőlap Leírás Külső kapcsolat

Külső kapcsolat

32
0
MEGOSZTÁS

Különös dolog történt a napokban, felkeresett minket egy goblin. Miután kétszer is megvertük, mert valami szökött Fallennek néztük elkezdett beszélni, hogy ő nem is az akinek látszik, sőt mi több üzletet akar kötni velünk. Hosszú és fárasztó tárgyalások után, amiben persze sok-sok kenőpénz is gazdát cserélt (főleg hozzánk), kiderült a szándéka, ami nem más mint betörni, és meghódítani a Diablo 3 gazdaságát egy nagy goblin monopólium létrehozásával. Az engedélyért cserébe, köteles megosztani velünk a trükkjeit, és praktikáit.
Nem is szaporítom a szót, innentől olvassátok Nortont, én meg megyek és még egyszer átszámolom az izé, a teendőim listáját.

Sziasztok! 

Először is köszönöm, hogy itt is hírt adhatok egy új blog indulásáról. Az évek során annyi próbálkozás volt hasonló oldalak üzemeltetésére és szinte mind eltűnt. Szeretnék én lenni az, aki bebizonyítja, hogy a külföldön oly népszerű gold blogok magyar változatára is van igény. A Gold Hungary egy frissen rajtolt Diablo 3 és WoW játékokkal foglalkozó blog. Főként a két játék gazdasági részével foglalkozó írásokat olvashattok majd a blogon. A rendszeresen megjelenő cikkek (WoW mellett) a játék két aukciós házában alkalmazható trükkökről, pénzszerzési tanácsokról és későbbi patchek gazdasági elemzéséről fognak szólni. Emellett gyakran találkozhattok majd külföldi írók fordításaival és még ki tudja mi vár ránk, fanatikusokra a jövőben.
Egy szó mint száz: Gold Hungary – World of Warcraft és Diablo 3 gold tippek, trükkök. A Te útmutatód.