Kezdőlap Béta Apró

Apró

29
0
MEGOSZTÁS

Néhány apró érdekességet árultak el a kékek a hétvégén.

Elsőnek egy részlet a Tooltip-ekről. A kékek szeretik az egyszerű Tooltipeket, de elismerik, hogy szükség van egy részletes leírásra is. A Game Guide-ban az egyszerű Tooltipek kaptak szerepet, de játékon belül minden skillhez tartozik egy összetett leírás, amit megnézhetünk ha valami nem világos.

[Quote]To follow up on a couple of things that I said I would in this thread:

We’re looking into adding a toggle option for Advanced/Simplified tooltips. We don’t know when or if this feature will make into the beta, but it is an option we want to include.

We like Simplified tooltips being enabled by default, but agree that finding out how to view Advanced tooltips currently isn’t very clear. We don’t think it’s a bad idea to provide instructions through some sort of hint or loading screen tip and are considering adding something to that effect in the future.

Simplified tooltips have been adopted in the Game Guide. For each class, Simplified tooltips will display on in the Active Skills page. Individual skill pages, though (ex: Bash), will display the Advanced tooltip.
[/Quote]

[Quote]Can we have the original TP sound effect ?
This is actually something we’re looking into. 🙂[/Quote]

Vagyis a Town Portal hangja jelenleg még eldöntetlen.

Egy rajongó aki kéri vissza a játékba az Exocet betütípust, ami a korábbi Diablo sorozat jellegzetes betűtípusa volt. Elismerik hogy ez lenyűgöző betűtípus volt, de a jelenlegi formájában biztosan nem fog visszatérni, mert sokszor nehezen volt olvasható, különböző hátterek esetében.  De bizonyos helyeken fel fog bukkanni a játék során.

[Quote]Bring back Exocet font for Diablo 3!
This font, while awesome, can be pretty difficult to read, especially against certain textures and colors. We’ve preserved its legacy in key places throughout the game, but ultimately we prefer a cleaner-looking font face for item names[/Quote]

És végül egy érdekes történet következik, bannolás a bétából gold farmolás miatt. A történet lényege, a srác valamilyen stratégiával 11000 gold/órás nyereségre tett szert. Ezt a tárgyak Salvage-vel érte el. Aminek hatására a Blizzard bannolta őt, gold farmolás miatt. Most felmerül a kérdés. Egy béta szakaszban lévő játéknál, nem pont az a lényeg, hogy az ilyen hibákat megtalálják és javítsák?
A történetről többet itt tudhattok meg a diablosanctuary fórumáról kiindulva.

Forrás: incgamers, diablosanctuary

MEGOSZTÁS
Előző cikkBarkácsbolt
Következő cikkArmor